ÚJ KOR KLUB
"LEGYEN FÉNY A LELKEDBEN, SZERETET A SZÍVEDBEN!"

Keresés a honlapon


Üzenőfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):


Szavazás
BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációOlvasóink írták
- 2010.06.26.

Szemezgetés a köszöntőkből: Három évesek lettünk!

Sokáig olyan helyen dolgoztam, ahol nagyon sok természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó előadás vált életem részévé.A létem fontos része volt mindez, teljesen más lettem, de nem tagadhatom azt sem, hogy nagy csalódás volt, hogy nagyon-nagyon ritkán láttam arra példát, hogy előadóink az életben is azt képviselték, úgy élték a napjaikat, ahogy "hirdetett hitük" szerint elvárható lett volna...Téged ugyan nem ismerlek személyesen, de az a munkássság, amit itt látok, kivívta őszinte tiszteletemet. Köszönöm Neked ezt a kivételt erősítő példát/ is/!
...Isten fizesse meg Neked mindezt úgy, ahogy számodra és minden érintett számára a legszeretteljesebb...
Irén

Sok szeretettel gratulalok a harmadik evfordulohoz.
Gondolatban atolellek es szivem meleget kuldom Feled. Koszonom, hogy vagy nekunk es faradsagot nem kimelve taplalsz bennunket azzal a sok szeretettel, ami Toled jon. Isten aldjon meg erte.
Emőke - Kanada

Százszor megkérdezem magamban: ki vagy Te? Honnan ez a mérhetetlen szeretet amit naponta adsz nekünk.
Köszönöm, hogy megtaláltalak. Idős korom bearanyozója vagy. Áldjon meg az Isten.
Gizella

Arra gondoltam, ezúttal talán kifejezőbb lesz, ha egy kedvenc idézetemmel köszönöm meg mindazt, amit tőled kaptam és kivánok NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT:
"Csak akkor lélegzünk szabadon, ha egy rajtunk kivül álló közös cél köt össze testvéreinkkel. Ilyenkor ráeszmélünk, hogy szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba." (Saint-Exupéry)
Judit - Székelyudvarhely

...ezer köszönet ezért a nagyszerű oldalért, amivel ebben a nyomasztó és zűrzavaros világban FELDOBSZ minket naponta. Büszke és boldog vagyok, hogy ennek a szépségnek a része lehetek és már 2 ÉVE. Majdnem kezdettől, de így is NAGYSZERŰ .Sok-Sok SZERETETTEL:Erzsi Kanadából

tovább

Statisztikák
- 2008.06.03.

tracker
jelenlévő látogatók

2008. március 2-től Ezoterika-filozófia

2008.01.11-től-Magán oldalak
Webtop
2008.1.20-tól-Egészség
LINKTAR.HU
2008.1.22-től-Természet

2008.01.11-től-Egészség, életmód
MEDITÁCIÓ - OSHO

OSZD MEG A TAPASZTALATIDAT VELÜNK ALUL, A HOZZÁSZÓLÁS DOBOZBAN!


OSHO


Légy Boldog !

Szivárványos SzabadságLetöltő link:
http://www.youtube.com/watch?v=msgU4i0IHMANevetés meditáció

Reggel ébredés után, mielőtt kinyitnád a szemed, nyújtózz egy nagyot, mint a macskák. Nyújtóztasd ki a tested minden részét. Élvezd a nyújtózkodást, élvezd, hogy a tested felébred, életre kel. Csak a testedre figyelj. 4-5 perc nyújtózkodás után kezdj el nevetni. Öt pecig csak nevess. Az elején még te fogod csinálni, de próbálkozásodból hamarosan igazi nevetés válik. Válj a nevetéssé!

Több napig eltarthat, míg képes leszel megcsinálni ezt a technikát. Nem vagyunk hozzászokva a nevetéshez., elfelejtettük, hogyan kell csinálni. De egy idő után magától jön. És akkor élvezd - minden reggel!GORISHANKAR MEDITÁCIÓ

Első szakasz: 15 perc

Ülj csukott szemmel. Szívd be mélyen a levegőt az orrodon át, hogy alaposan megtöltse a tüdődet. Tartsd vissza a lélegzetet, amilyen hosszan csak tudod, majd lélegezz ki finoman a szádon keresztül. Aztán tartsd a tüdődet üresen, ameddig csak lehet. Az első szakaszban csináld ezt, folyamatosan.

Második szakasz: 15 perc

Térj vissza a normál légzéshez és gyengéd figyelemmel nézz egy gyertyalángot, vagy egy villogó kék fényt. Közben maradjon tested mozdulatlan.

Harmadik szakasz: 15 perc

Csukd be a szemed, állj fel és hagyd, hogy a tested laza és fogékony legyen. Így érezni fogod, amint az alig megfogható energiák az akaratodtól függetlenül mozgatják a testedet. Hagyd, hogy ez a Latihan megtörténjen. Ne te mozogj: hagyd történni a lágy és kecses mozdulatokat.

Negyedik szakasz: 15 perc

Feküdj csukott szemmel csendben és mozdulatlanul.


Az első három szakaszt kísérje ütemes dobolás és a háttérben lehetőleg szóljon valamilyen nyugtató zene.

(Zenei ajánlatomhoz kattints ide!)A szív megnyitása

Szívmandala Próbáld meg azt érezni, hogy minden erőd, minden elszántságod és akaraterőd egy bizonyos helyen található, itt a szívedben. Érezd, hogy ezen a ponton kívül egyáltalán nem létezel. Nincsen szemed, arcod, semmid sincs. A gyakorlatból csak akkor nyerhetsz intenzitást, ha érzed, hogy egész lényed egyetlen pontra összpontosult, és nem szétszórt.Érezd, kérlek, hogy szíved ajtajában állsz, és barátaidat - a szeretetet, a békét, az örömöt, az erőt és más barátaidat, akiket tisztelsz és becsülsz - megkéred, hogy lépjenek be...

A teljes szöveghez kattints ide!Mandala meditáció

Első rész: 15 perc

Nyitott szemmel fuss egyhelyben. Kezdd lassan, majd fokozatosan gyorsíts. Emelgesd a térded, amilyen magasra csak tudod. A mély és egyenletes légzés meg fogja mozdítani a belso energiát. Felejtsd el az elmét, felejtsd el a testet. Csak fuss.

Második rész: 15 perc

Ülj csukott szemmel, a szád legyen lazán nyitva. Körözz lassan csípobol, akár a szélben ringó nád. Érezd, ahogy a szél lenget ide-oda, elore-hátra, körbe-körbe. Ez a mozgás a köldöknél lévo központhoz tereli a felébredt energiákat.

Harmadik rész: 15 perc

Feküdj hanyatt nyitott szemmel, tartsd a fejed mozdulatlanul és forgasd a szemed az óramutató járásával egyezo irányban. Írj le széles köröket a tekinteteddel, mintha egy hatalmas óra másodpercmutatóját követnéd, de olyan gyorsan, ahogy csak tudod. Fontos, hogy a szád nyitva maradjon, és az állad legyen laza, a légzésed pedig lassú és egyenletes. Ettol összpontosult energiáid a harmadik szem köré gyulnek.

Negyedik rész: 15 perc

Hunyd be a szemed, és légy mozdulatlan.


FÉNYMEDITÁCIÓK

KÉPZELJ EL EGY FÉNYSUGARAT, MELY A GERICED MENTÉN EMELKEDIK FELFELÉ
Tekintsd úgy lényeged, mint fénysugarat, mely központról központra halad felfelé a hátgerinc mentén, és így növekszik benned az élet-erő.

KÉPZELJ EL EGY FELVILLANÓ FÉNYT, KÉT ENERGIAKÖZPONT KÖZÖTT
Vagy a közbülső helyeken érzékeld, mint felvillanó fényt.

ÉREZD AZ ÖRÖK LÉT JELENLÉTÉT
Érezd a kozmoszt, mint áttetsző, örök-létű jelenvalóságot.

VÁLJ FELHŐTLEN ÉGBOLTTÁ
Nyáron, amikor az egész égboltot végtelenül tisztának látod, olvadj bele ebbe a tisztaságba.

ÉREZD A FEJEDBEN AZ EGÉSZ TERET
Lásd a teret úgy, mint amit már befogadtál a fejedben, a fényességben

EMLÉKEZZ ÖNMAGADRA MINT FÉNYRE
Ébren vagy, alszol, álmodsz - tudd, hogy fény vagy.KUNDALINI MEDITÁCIÓ

Első rész: 15 perc

Légy laza és engedd az egész testet rázkódni, érezd, ahogy az energiák elindulnak felfelé a lábadból. Engedd mindenfelé, légy te a rázkódás. A szemed lehet akár nyitva, akár csukva.

Második rész: 15 perc

Tánc… bármilyen, ami csak jólesik és engedd az egész testet úgy mozogni, ahogy az kívánja.

Harmadik rész: 15 perc

Hunyd be a szemed és légy mozdulatlan, ülve vagy állva… Bármi történik belül vagy kívül – csak figyeld.

Negyedik rész: 15 perc

Tartsd csukva a szemed, feküdj le és maradj mozdulatlan.


Vissza a középponthoz

Ha érzel egyfajta villódzást jobbra is és balra is, és nem tudod, hol a középpontod, az egyszerűen azt jelzi, hogy nem vagy többé kapcsolatban a haráddal, tehát meg kell teremtened a kapcsolatot.

Éjszaka, amikor aludni mész, feküdj le az ágyra, helyezd mindkét kezedet öt centivel a köldököd alá, majd nyomd meg egy kicsit. Kezdj mélyeket lélegezni, és érezni fogod, hogy az a központ a lélegzéssel fel-le mozog. Érezd ott az összes energiádat, mintha zsugorodnál, és zsugorodnál, és zsugorodnál, és egy kis középpontként léteznél ott, nagyon koncentrált energiaként. Csináld ezt tíz-tizenöt percig, azután aludj el. Ha ezen tevékenység közben alszol el, az sokat segít. Akkor egész éjszaka fennmarad ez az összpontosultság. A tudattalan újra és újra meglátogatja e központot. Így egész éjszaka, anélkül hogy tudnál róla, számtalan módon mély kapcsolatba lépsz a középponttal.
Reggel, abban a pillanatban, hogy érzed, vége az alvásnak, ne nyisd ki a szemedet. Megint helyezd a kezedet a köldököd alá, nyomd meg egy kicsit, és kezdj lélegezni; megint érezd a harát. Végezd ezt tíztizenöt percig, azután kelj fel. Végezd el minden este és minden reggel. Három hónapon belül érezni kezded az összpontosultságot.

OSHO


ARCCAL A FAL FELÉ

Egy csodálatos és egyszerű meditáció a teljes ellezuláshoz.

Kattints továb>>>Pánik depresszió nélkül...

A tükörbe nézés meditáció

A tavasz a megújulás, az új élet, a frissülés, ébredés, virágba borulás kapuja.

Ezzel a bejegyzéssel az életed tavaszát szeretném elhozni Neked.

Amit most olvasni fogsz, egy meditáció önmagadhoz.
Tovább>>Meditáció a belső nyugalomért

A következő meditáció a szünni nem akaró, sokszor az akaratunktól teljesen függetlenül kavargó gondolataintól szabadít meg. Minden olyan helyzetben használhatod, amikor pihenni akarsz, ellazulásra vágysz, vagy szeretnél megszabadulni egy gyötrő helyzettől. Teljesen lecsendesít, felüdít, felszabadít. Tovább>>
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


4 hozzászólás

Tonomár Lászlóné [ 2010-05-07 21:11 ]

Köszönöm Kedves Zsóka !
Megint sokat kaptam tőled :))tandi zsanett [ 2009-08-25 10:22 ]

hogyan kellmegtanulni repülniGizus [ 2009-07-19 17:28 ]

Kedves Zsóka!Ez mind igaz amit leírtál az előzőekben!Én is tudom.A VIDÁM SZÍV A LEGJOBB ORVOSSÁG!A NEVETÉS GYÓGYÍT,JÓ HA ODAFIGYELÜNK RÁ,ÉS SZOKÁSUNKKÁ TESSZÜK! Üdv. GizusOlive [ 2009-06-24 11:48 ]

Ismét csodás dolgokat kaptam tőletek! Köszönöm Zsóka!

A világon nem a tudomány, a szeretet művel csodákat.

Honlapkészítés