ÚJ KOR KLUB
"LEGYEN FÉNY A LELKEDBEN, SZERETET A SZÍVEDBEN!"

Keresés a honlapon


Üzenőfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):


Szavazás
BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációOlvasóink írták
- 2010.06.26.

Szemezgetés a köszöntőkből: Három évesek lettünk!

Sokáig olyan helyen dolgoztam, ahol nagyon sok természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó előadás vált életem részévé.A létem fontos része volt mindez, teljesen más lettem, de nem tagadhatom azt sem, hogy nagy csalódás volt, hogy nagyon-nagyon ritkán láttam arra példát, hogy előadóink az életben is azt képviselték, úgy élték a napjaikat, ahogy "hirdetett hitük" szerint elvárható lett volna...Téged ugyan nem ismerlek személyesen, de az a munkássság, amit itt látok, kivívta őszinte tiszteletemet. Köszönöm Neked ezt a kivételt erősítő példát/ is/!
...Isten fizesse meg Neked mindezt úgy, ahogy számodra és minden érintett számára a legszeretteljesebb...
Irén

Sok szeretettel gratulalok a harmadik evfordulohoz.
Gondolatban atolellek es szivem meleget kuldom Feled. Koszonom, hogy vagy nekunk es faradsagot nem kimelve taplalsz bennunket azzal a sok szeretettel, ami Toled jon. Isten aldjon meg erte.
Emőke - Kanada

Százszor megkérdezem magamban: ki vagy Te? Honnan ez a mérhetetlen szeretet amit naponta adsz nekünk.
Köszönöm, hogy megtaláltalak. Idős korom bearanyozója vagy. Áldjon meg az Isten.
Gizella

Arra gondoltam, ezúttal talán kifejezőbb lesz, ha egy kedvenc idézetemmel köszönöm meg mindazt, amit tőled kaptam és kivánok NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT:
"Csak akkor lélegzünk szabadon, ha egy rajtunk kivül álló közös cél köt össze testvéreinkkel. Ilyenkor ráeszmélünk, hogy szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba." (Saint-Exupéry)
Judit - Székelyudvarhely

...ezer köszönet ezért a nagyszerű oldalért, amivel ebben a nyomasztó és zűrzavaros világban FELDOBSZ minket naponta. Büszke és boldog vagyok, hogy ennek a szépségnek a része lehetek és már 2 ÉVE. Majdnem kezdettől, de így is NAGYSZERŰ .Sok-Sok SZERETETTEL:Erzsi Kanadából

tovább

Statisztikák
- 2008.06.03.

tracker
jelenlévő látogatók

2008. március 2-től Ezoterika-filozófia

2008.01.11-től-Magán oldalak
Webtop
2008.1.20-tól-Egészség
LINKTAR.HU
2008.1.22-től-Természet

2008.01.11-től-Egészség, életmód
A negatív minták elengedése

 

Mindenkinek van olyan viselkedés zavara, amely negatívan hat életére. Nagyon nehéz ezt beismerni, vagy szembesülni vele, de ha elkötelezted magad a fejlődés és a változás mellett, ez egy jó irány a személyiségfejlődéshez.


Többnyire nem vesszük észre rejtett negatív mintánkat. Majd egyszer csak találkozunk valakivel, vagy valamivel, ami rájuk ébreszt, és arra sarkall, hogy változtassunk rajta. Sokszor tagadás formájában védekezünk az igazsággal szemben. Ez egy tipikus zsákutca, amely a fejlődés útjában áll. Azért vagyunk itt, hogy fejlődjünk és nem azért, hogy a homokba dugjuk a fejünket. A most következő információk segítségedre lesznek abban, hogy személyes fejlődésed érdekében merre lépj tovább.

Így számold ki

Három számot kell alapul venni:

1. Az életszámot (születési év+hónap+nap: pl. 1975. 12. 18 -1+9+7+5+1+8=31=3+1=4 tehát az életszám 4-es.)

Kattints a kapott számra az alsó dobozokban!

2. A nevedben megjelenő domináns számot (amelyikből a legtöbb van), vagy ha ilyen nincs, mert harmonikusan oszlanak meg a számok a nevedben, akkor a vezetéknév kezdőbetűjének számát írd fel)

Kattints a kapott számra az alsó dobozokban!

 


3. Az önmegvalósult személyiség számot.

 


Példa

Vas
4+1+1= 6

Vera
4+5+9+1 = 19 Egyszerűsítsd: 1+9=10, azaz 1
Az önmegvalósult szám tehát: 6-1, azaz 5.

A fenti három számhoz tartozó negatív minták vonatkoznak rád. Lehet, hogy három különböző számot kapsz, de az is előfordulhat, hogy kettő, esetleg mindhárom megegyezik.

Kattints a saját számodra!

 

    

   

 

Forrás:

Női Portál
Füzesi Viki


Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
A világon nem a tudomány, a szeretet művel csodákat.

Honlapkészítés