ÚJ KOR KLUB
"LEGYEN FÉNY A LELKEDBEN, SZERETET A SZÍVEDBEN!"

Keresés a honlapon


Üzenőfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):


Szavazás
BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációOlvasóink írták
- 2010.06.26.

Szemezgetés a köszöntőkből: Három évesek lettünk!

Sokáig olyan helyen dolgoztam, ahol nagyon sok természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó előadás vált életem részévé.A létem fontos része volt mindez, teljesen más lettem, de nem tagadhatom azt sem, hogy nagy csalódás volt, hogy nagyon-nagyon ritkán láttam arra példát, hogy előadóink az életben is azt képviselték, úgy élték a napjaikat, ahogy "hirdetett hitük" szerint elvárható lett volna...Téged ugyan nem ismerlek személyesen, de az a munkássság, amit itt látok, kivívta őszinte tiszteletemet. Köszönöm Neked ezt a kivételt erősítő példát/ is/!
...Isten fizesse meg Neked mindezt úgy, ahogy számodra és minden érintett számára a legszeretteljesebb...
Irén

Sok szeretettel gratulalok a harmadik evfordulohoz.
Gondolatban atolellek es szivem meleget kuldom Feled. Koszonom, hogy vagy nekunk es faradsagot nem kimelve taplalsz bennunket azzal a sok szeretettel, ami Toled jon. Isten aldjon meg erte.
Emőke - Kanada

Százszor megkérdezem magamban: ki vagy Te? Honnan ez a mérhetetlen szeretet amit naponta adsz nekünk.
Köszönöm, hogy megtaláltalak. Idős korom bearanyozója vagy. Áldjon meg az Isten.
Gizella

Arra gondoltam, ezúttal talán kifejezőbb lesz, ha egy kedvenc idézetemmel köszönöm meg mindazt, amit tőled kaptam és kivánok NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT:
"Csak akkor lélegzünk szabadon, ha egy rajtunk kivül álló közös cél köt össze testvéreinkkel. Ilyenkor ráeszmélünk, hogy szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba." (Saint-Exupéry)
Judit - Székelyudvarhely

...ezer köszönet ezért a nagyszerű oldalért, amivel ebben a nyomasztó és zűrzavaros világban FELDOBSZ minket naponta. Büszke és boldog vagyok, hogy ennek a szépségnek a része lehetek és már 2 ÉVE. Majdnem kezdettől, de így is NAGYSZERŰ .Sok-Sok SZERETETTEL:Erzsi Kanadából

tovább

Statisztikák
- 2008.06.03.

tracker
jelenlévő látogatók

2008. március 2-től Ezoterika-filozófia

2008.01.11-től-Magán oldalak
Webtop
2008.1.20-tól-Egészség
LINKTAR.HU
2008.1.22-től-Természet

2008.01.11-től-Egészség, életmód

Angyalaink


Igazi angyalokA kabbala szerint a valódi angyalok tiszta energiából álló koncentrált lények, akiket Isten meghatározott célra teremtett. Vannak fényangyalok, rituáléangyalok, szeretet-, szerelemangyalok, békeangyalok.

A folytatáshoz kattints tovább>>>


Angyalod megtaláláa

Szinte minden ember kedveli valamilyen formában az angyalokat. Ha szeretnél, beszélgethetsz is az angyaloddal, mint egy jó baráttal, aki meghallgatja örömödet, bánatodat. Az angyalok szinte mindenben segíthetnek neked – legyen szó bármilyen problémáról, vagy csupán a spirituális fejlődésedről, a kiteljesedésedről, az égi dolgok iránti fogékonyságodról, a megérzéseidről. És még egy fontos szempont, ami manapság kiemelt figyelmet érdemel: az angyalodnak mindig van rád ideje!

A folytatáshoz kattints ide>>>


Hét lépés a saját angyalodig

Az egyik legfontosabb spirituális gyakorlat az angyali segélykérés, vagyis egy angyalhoz fordulni segítségért. Bárhol és bármikor kérhetsz azonnali segítséget tõlük. Olvasd el tippjeinket, hogyan lépj kapcsolatba védõangyaloddal.

Kattints tovább>>>


Ismerd meg védõangyalod!

Öröknaptárunk segítségével most megtudhatod, hogy milyen napon születtél. A hét napjaihoz egy-egy védõangyal tartozik, aki segít utadon, és életed leckéinél is melletted áll. Ismerd meg Õt, és általa életfeladatodat.

Kattints tovább>>>


Angyalasztrológia


Horoszkópod nem csupán jellemedrõl árulkodik. Azt is megmutatja, milyen karakterrel rendelkezik védõangyalod, hogyan segít a boldogság és béke elérésében. Szívleld meg tanácsait és üzenetét!

A folytatáshoz kattints ide>>>


Angyali számok

Minden egyes szám sajátos rezgéssel bír, mely rezgés összefügg a jelentésével. Az angyalok arra emlékeztetnek bennünket, hogy mindannyian alkimisták vagyunk, és e mágiával képessé válunk álmaink megvalósítására. A szent számokból fakadó útmutatások kétségbevonhatatlan gyógyulásokat indítottak meg Doreen Virtue klienseiben. Az Angyali számok megírásának célja az volt, hogy az Angyali számokon keresztül még több ember figyeljen föl a mennyei üzenetek fontosságára, amelyek új lehetőségekre mutatnak rá, tanítanak, és minden körülmények között tanáccsal szolgálnak.

A folytatáshoz kattints tovább>>>


Arkangyali rended és életfeladatod
A születésünk éve, hónapja és napja nagyon sokat elárul arról, mit kell spirituális lényként elvégeznünk és megvalósítanunk. Összeállításunk segítségével számold ki, mi az életfeladatod, melyik arkangyali rend segít utadon.

A folytatáshoz kattints tovább>>>


Angyalok zenéje

A zenéhez kattints a képre!


Napangyalunk

A felsőbb rendű ÉN

Isten minden - a végtelenség tengere. A Napangyalunk - felsőbbrendű énünk - és individuális létünk egy csepp ebben a tengerben.
A Napangyalunk születésünk óta kísér minket. Ő a halhatatlan, isteni rész bennünk és a kozmoszban, amelytől énünk, az ego, a hitetlenség és az elválasztottság képzete miatt elválasztotta magát. Földi életünkben mindannyiunknak sok isteni segítője és kísérője van. Legismertebb kísérőnk az őrangyalunk. Ő is isteni angyal, akinek az a feladata, hogy életünk minden területén segítsen és vezessen.

A folytatáshoz kattints tovább>>>Szeretnél értesülni az újdonságokról, üzeneteimről? Iratkozz fel a hírlevelemre! Kérlek,ezt valós névvel tedd, s ügyelj a pontos e-mail címedre

Vezetéknév

Keresztnév:

E-mail cím:


Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
A világon nem a tudomány, a szeretet művel csodákat.

Honlapkészítés