ÚJ KOR KLUB
"LEGYEN FÉNY A LELKEDBEN, SZERETET A SZÍVEDBEN!"

Keresés a honlaponBELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációOlvasóink írták
- 2010.06.26.

Szemezgetés a köszöntőkből: Három évesek lettünk!

Sokáig olyan helyen dolgoztam, ahol nagyon sok természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó előadás vált életem részévé.A létem fontos része volt mindez, teljesen más lettem, de nem tagadhatom azt sem, hogy nagy csalódás volt, hogy nagyon-nagyon ritkán láttam arra példát, hogy előadóink az életben is azt képviselték, úgy élték a napjaikat, ahogy "hirdetett hitük" szerint elvárható lett volna...Téged ugyan nem ismerlek személyesen, de az a munkássság, amit itt látok, kivívta őszinte tiszteletemet. Köszönöm Neked ezt a kivételt erősítő példát/ is/!
...Isten fizesse meg Neked mindezt úgy, ahogy számodra és minden érintett számára a legszeretteljesebb...
Irén

Sok szeretettel gratulalok a harmadik evfordulohoz.
Gondolatban atolellek es szivem meleget kuldom Feled. Koszonom, hogy vagy nekunk es faradsagot nem kimelve taplalsz bennunket azzal a sok szeretettel, ami Toled jon. Isten aldjon meg erte.
Emőke - Kanada

Százszor megkérdezem magamban: ki vagy Te? Honnan ez a mérhetetlen szeretet amit naponta adsz nekünk.
Köszönöm, hogy megtaláltalak. Idős korom bearanyozója vagy. Áldjon meg az Isten.
Gizella

Arra gondoltam, ezúttal talán kifejezőbb lesz, ha egy kedvenc idézetemmel köszönöm meg mindazt, amit tőled kaptam és kivánok NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT:
"Csak akkor lélegzünk szabadon, ha egy rajtunk kivül álló közös cél köt össze testvéreinkkel. Ilyenkor ráeszmélünk, hogy szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba." (Saint-Exupéry)
Judit - Székelyudvarhely

...ezer köszönet ezért a nagyszerű oldalért, amivel ebben a nyomasztó és zűrzavaros világban FELDOBSZ minket naponta. Büszke és boldog vagyok, hogy ennek a szépségnek a része lehetek és már 2 ÉVE. Majdnem kezdettől, de így is NAGYSZERŰ .Sok-Sok SZERETETTEL:Erzsi Kanadából

tovább

Statisztikák
- 2008.06.03.

tracker
jelenlévő látogatók

2008. március 2-től Ezoterika-filozófia

2008.01.11-től-Magán oldalak
Webtop
2008.1.20-tól-Egészség
LINKTAR.HU
2008.1.22-től-Természet

2008.01.11-től-Egészség, életmód

Egészségünkért
A Do-in önmasszázs, könnyed ujjnyomásos és légzögyakorlatok szervezett sorozata. Ezek a gyakorlatok szabályozzák az életenergia áramlását a gyakorlatot végzö személy testében és tudatában. A Do-in kiegyenlíti és helyreállítja a testünkben keringö energiát, és ha szükséges, többletenergiához juttatja szervezetünket.
A Do-in elönye, hogy gyakorlatai saját testünkön elvégezhetöek, mindenfajta külsö segítség vagy müszaki tudás nélkül. Gyógyító hatása már a legelsö gyakorlatsorozatok elvégzése után megmutatkozik. Bár az akupunktúrával megegyezö elvekre épül, a Do-inhoz semmiféle tü vagy más segédeszköz nem szükségeltetik. A hagyomány szerint a Do-in már jóval az akupunktúra elött létezett, és eredményei gyakran felülmúlják az akupunktúra eredményeit. A kezdöknek ajánlatos mihamarabb megismerkedniük a legalapvetöbb és igen könnyen elsajátítható gyakorlatokkal, mert csak így válhatnak elég érzékennyé a Do-in gyógyító erejének befogadására és biztosíthatják a tiszta gyógyító energia beáramlását és keringését testükben.

A könyv letöltése itt>>>Rüdiger Dahlke-Lélek nyelve: a betegség

Letöltés itt>>>
(Írd be a kódot és kattints a download file feliratra!)Peter Jentschura - Josef Lohkämper: Teljes megtisztulás a méregtelenítés kézikönyve

Letöltés itt>>>dr. Virtue: Csakra tisztítás

Letöltés itt>>>Dr. Wu Bin Jiang - Dr. Wu féle fejmasszázs

Letöltés itt>>>A magyarság ősi gyógymódjai

Letöltés itt>>>Dr.Hamer: Orvostudomány a feje tetején

Letöltés itt>>>
Petra Neumayer: Természetes antibiotikumok

Letöltés itt>>>
Frank Zsófia - Kürti Gábor:AZ OTTHONI GYÓGYMÓDOK NAGYKÖNYVE

Letöltés itt>>>
A pszichikus gyógyítás tudománya

Letöltés itt>>>Gyógyító mesék

Letöltés itt>>>Dr Oláh Andor-Kállai Klára-Vadnai Zsolt-Reformkonyha

Letöltés itt>>>
Gyógyteakeverékek

Letöltés itt>>>
Gyógyteakeverékek receptjei

Letöltés itt>>>
A világon nem a tudomány, a szeretet művel csodákat.

Honlapkészítés