ÚJ KOR KLUB
"LEGYEN FÉNY A LELKEDBEN, SZERETET A SZÍVEDBEN!"BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációOlvasóink írták
- 2010.06.26.

Szemezgetés a köszöntőkből: Három évesek lettünk!

Sokáig olyan helyen dolgoztam, ahol nagyon sok természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó előadás vált életem részévé.A létem fontos része volt mindez, teljesen más lettem, de nem tagadhatom azt sem, hogy nagy csalódás volt, hogy nagyon-nagyon ritkán láttam arra példát, hogy előadóink az életben is azt képviselték, úgy élték a napjaikat, ahogy "hirdetett hitük" szerint elvárható lett volna...Téged ugyan nem ismerlek személyesen, de az a munkássság, amit itt látok, kivívta őszinte tiszteletemet. Köszönöm Neked ezt a kivételt erősítő példát/ is/!
...Isten fizesse meg Neked mindezt úgy, ahogy számodra és minden érintett számára a legszeretteljesebb...
Irén

Sok szeretettel gratulalok a harmadik evfordulohoz.
Gondolatban atolellek es szivem meleget kuldom Feled. Koszonom, hogy vagy nekunk es faradsagot nem kimelve taplalsz bennunket azzal a sok szeretettel, ami Toled jon. Isten aldjon meg erte.
Emőke - Kanada

Százszor megkérdezem magamban: ki vagy Te? Honnan ez a mérhetetlen szeretet amit naponta adsz nekünk.
Köszönöm, hogy megtaláltalak. Idős korom bearanyozója vagy. Áldjon meg az Isten.
Gizella

Arra gondoltam, ezúttal talán kifejezőbb lesz, ha egy kedvenc idézetemmel köszönöm meg mindazt, amit tőled kaptam és kivánok NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT:
"Csak akkor lélegzünk szabadon, ha egy rajtunk kivül álló közös cél köt össze testvéreinkkel. Ilyenkor ráeszmélünk, hogy szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba." (Saint-Exupéry)
Judit - Székelyudvarhely

...ezer köszönet ezért a nagyszerű oldalért, amivel ebben a nyomasztó és zűrzavaros világban FELDOBSZ minket naponta. Büszke és boldog vagyok, hogy ennek a szépségnek a része lehetek és már 2 ÉVE. Majdnem kezdettől, de így is NAGYSZERŰ .Sok-Sok SZERETETTEL:Erzsi Kanadából

tovább

Statisztikák
- 2008.06.03.

tracker
jelenlévő látogatók

2008. március 2-től Ezoterika-filozófia

2008.01.11-től-Magán oldalak
Webtop
2008.1.20-tól-Egészség
LINKTAR.HU
2008.1.22-től-Természet

2008.01.11-től-Egészség, életmód
Bert Hellinger

Maradandó boldogság

Mi a boldogság titka?

„A boldogság nem valami mulandó dolog, amelyik jön és megy – mondja Bert Hellinger –, egyetlenegy boldogság van, amely velünk is marad.”

A boldogságunk azonban összefüggésben áll többek között azzal is, hogy miképpen viszonyulunk a gyökereinkhez, a kiteljesedését ugyanis gyakran akadályozzák legfontosabb kapcsolataink megoldatlan problémái.

A „Maradandó boldogság” címü könyvben Bert Hellinger – a családfelállítás jól bevált módszerének alapján – rávilágít a családi problémák valódi okaira és áttekinti, hogy a problémák megoldása miképpen segíti elö a – partnerünkhöz, szüleinkhez, illetve gyermekeinkhez füzödö – kapcsolataink sikerét.

A közérthetöen megfogalmazott magyarázatokat konkrét példák egészítik ki, amelyek érzékletesen szemléltetik, hogy miképpen találhatunk rá a boldogságra, amely azután velünk is marad – mert jól érzi magát velünk.

A szerzö

Bert Hellinger 1925-ben született. Filozófiát, teológiát és pedagógiát tanult, majd egy katolikus misszionáriusrend tagjaként 16 évig a zuluk között dolgozott a Dél-afrikai Unióban. Ezt követöen pszichoanalízissel foglalkozott, majd többek között a csoportdinamika, az ösüvöltés-terápia, a tranzakcionális analízis és a hipnoterápia egyes elemeinek átvételével kialakította a családfelállítás módszerének új, hellingeri formáját, amely ma világszerte érdeklödést kelt maga iránt és amelyet számos különbözö területen alkalmaznak, például a pszichoterápiában, a pszichoszomatikus gyógyászatban, az életvezetési, nevelési és szervezeti tanácsadásban, illetve a legtágabb értelemben vett lélekgondozásban.

A letöltéshez kattints ide>>>Felismerni ami van

Bert Hellinger összezavarta a fejemet és a lelkemig hatolt. Elbizonytalanított, megbotránkoztatott és kíváncsivá tett. Sok gondolatát elsö pillantásra szinte ijesztöen ismerösnek találtam... Miért lát szeretetet a vérfertözésben? - Miért tartja a felháborodást eröszakos jellegü energiának? - Miért tartja fontosabbnak a férfi-jelleget minden emancipáció ellenére is? - Miért tartja azt, hogy az örökbefogadó szülöknek eredendö bünük van az örökbe fogadott gyermekükkel szemben? - Miért tekinti a szabadság forrásának a család iránti kötödést? - Miért véli úgy, hogy meg kell békülnünk a sorsunkkal? ...a lelki élet olyan szféráiba hatol el, amelyekre a modern, analízis-orientált pszichológiának nincsenek is kifejezései. Mintha hidat építene egy olyan életvalósághoz, amelyben az emberi lélek legmélyebb rezdüléseire még nem készült kifejezésrendszer... A beszélgetések Bert Hellingerrel gondolatok és érzések szövevényéböl állnak. Provokál, elszédít, felkavar és felingerel. Ez a keverék remek szellemi táplálék, és arra készteti az ember gondolatait, hogy túlhaladjanak azon a ponton is, ahol már legszívesebben elégedetten megállnának. És utána már más szemmel látjuk a világot.


A letöltéshez kattints ide>>>
A világon nem a tudomány, a szeretet művel csodákat.

Honlapkészítés