ÚJ KOR KLUB
"LEGYEN FÉNY A LELKEDBEN, SZERETET A SZÍVEDBEN!"

Keresés a honlapon


Üzenőfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációOlvasóink írták
- 2010.06.26.

Szemezgetés a köszöntőkből: Három évesek lettünk!

Sokáig olyan helyen dolgoztam, ahol nagyon sok természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó előadás vált életem részévé.A létem fontos része volt mindez, teljesen más lettem, de nem tagadhatom azt sem, hogy nagy csalódás volt, hogy nagyon-nagyon ritkán láttam arra példát, hogy előadóink az életben is azt képviselték, úgy élték a napjaikat, ahogy "hirdetett hitük" szerint elvárható lett volna...Téged ugyan nem ismerlek személyesen, de az a munkássság, amit itt látok, kivívta őszinte tiszteletemet. Köszönöm Neked ezt a kivételt erősítő példát/ is/!
...Isten fizesse meg Neked mindezt úgy, ahogy számodra és minden érintett számára a legszeretteljesebb...
Irén

Sok szeretettel gratulalok a harmadik evfordulohoz.
Gondolatban atolellek es szivem meleget kuldom Feled. Koszonom, hogy vagy nekunk es faradsagot nem kimelve taplalsz bennunket azzal a sok szeretettel, ami Toled jon. Isten aldjon meg erte.
Emőke - Kanada

Százszor megkérdezem magamban: ki vagy Te? Honnan ez a mérhetetlen szeretet amit naponta adsz nekünk.
Köszönöm, hogy megtaláltalak. Idős korom bearanyozója vagy. Áldjon meg az Isten.
Gizella

Arra gondoltam, ezúttal talán kifejezőbb lesz, ha egy kedvenc idézetemmel köszönöm meg mindazt, amit tőled kaptam és kivánok NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT:
"Csak akkor lélegzünk szabadon, ha egy rajtunk kivül álló közös cél köt össze testvéreinkkel. Ilyenkor ráeszmélünk, hogy szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba." (Saint-Exupéry)
Judit - Székelyudvarhely

...ezer köszönet ezért a nagyszerű oldalért, amivel ebben a nyomasztó és zűrzavaros világban FELDOBSZ minket naponta. Büszke és boldog vagyok, hogy ennek a szépségnek a része lehetek és már 2 ÉVE. Majdnem kezdettől, de így is NAGYSZERŰ .Sok-Sok SZERETETTEL:Erzsi Kanadából

tovább

Statisztikák
- 2008.06.03.

tracker
jelenlévő látogatók

2008. március 2-től Ezoterika-filozófia

2008.01.11-től-Magán oldalak
Webtop
2008.1.20-tól-Egészség
LINKTAR.HU
2008.1.22-től-Természet

2008.01.11-től-Egészség, életmód

Ezoterikus cikkgyűjtemény
Mit jósol a tarot kártya 2011-re?

Középpontban az Igazság! Mit hoz az új év? Átfogó jóslat a Tarot 22 lapos Nagy arkánumából a 2011-es esztendőre. Éves nagy HarmoNet előrejelzés a Tarot kártya lapjaiból 2011-re!

Olvasd tovább>>>2011-es jóslatok számmisztikával!

A számmisztikai előrejelzést készíteni egy egész országnak egy évre előre nem is olyan könnyű dolog. Több számmisztikust is felkértünk, de a bicskájuk bizony beletört, így aztán saját csapatunk adta bele a tudását! Berta Aranka, a multifunkcionális ezoterikus "házi guru" iránymutatását követtük - bizony nem bántuk meg, mert nekünk jó kis felismeréseket hozott!

Olvasd tovább>>>A szeretet koldusai – az önfeláldozók

Sok ember érzi állandóan azt a késztetést, hogy segítenie kell másokon. Törődnek a partnerükkel, gyermekükkel, szüleikkel, cégükkel, a közösséggel, az elesettekkel. Figyelmüket és gondolataikat szinte mindig valaki más köti le. Saját magukra alig jut idejük, energiájuk.

Olvasd tovább>>>Az önhipnózis haszna

Az önhipnózis viszonylag egyszerű módszer, némi gyakorlással könnyen megtanulható. Különösen azoknak sikerül hamar elsajátítani, akiknek nem okoz gondot a meditálás, a tudatos én kikapcsolása.

Olvasd tovább>>>Adventi lelki gyakorlat 2.

Ha azt gondolod, hogy bőségben és gazdagon élni csupán szerencse kérdése, akkor nagyon tévedsz. Azok az emberek, akik képesek megteremteni életük során a bőséget, mindannyian birtokában vannak egy képességnek, amit bárki megtanulhat. Erről szól advent második hetének üzenete.

Olvasd tovább>>>Ezoterikus „házipatika”

Minden hobbinak megvannak a kötelező kellékei. Aki konyhatündérként valósítja meg önmagát, az rengeteg fűszert, alapanyagot és edényt gyűjt össze. A kézimunkához fonalak, tűk, textilek kellenek. De mire van szükséged, ha téged az ezotéria érdekel?

Olvasd tovább>>>Módosult tudatállapot – szerek nélkül

Az ima, a fohász, a meditáció, a jóga, a siacu, a kántálás, a dobolás, a tánc és a szertartás – eszközök, amelyek révén elérhető az a különleges elmeállapot, amelyben összeköttetésbe kerülünk a Hatalmas Erővel. Mely „Hatalmas Erő” bennünket és körülöttünk mindent áthat. A módosult tudatállapot létrehozása spirituális élmény.

Olvasd tovább>>>2010-ben a feje tetejére állt a világ!

Bármerre járok, úton-útfélen azt látom, azt hallom barátaimtól, ismerőseimtől, hogy nem igazán működnek a dolgaik, mintha szétesne körülöttük minden, ami eddig működött. Az olvasóim szinte minden nap azt kérdezik tőlem, hogy mi történik velük és hogyan tudnának ebből a „válságból” kilábalni. (Schilling Péter)

Olvasd tovább>>>Óvakodj az auragyilkosoktól!

Érezted már úgy, hogy bizonyos emberek, helyek vagy helyzetek teljesen lemerítenek? Elszívják az energiádat, vagy szabályosan rosszul vagy tőlük? Fáradtan ébredsz reggelente? Semmi nem sikerül?

Olvasd tovább>>>Kristálykisokos

Gyógyító köveket, féldrágaköveket, kristályokat valamennyi nagyobb bevásárlóközpontban vehetünk. A kövek jótékony rezgéseiről könyvek és honlapok tucatjai szólnak; mi most azt szedtük össze, hogyan tisztíthatod meg és töltheted fel a kristályaidat!

Olvasd tovább>>>Utazás a lélek útjain

A képzelet maga a csoda
A tisztán racionális világban élő, a régi mechanikus világnézetű ember számára a belső képek hatásmechanizmusa egyenesen a csodával határos, ha egyáltalán nem maga a csoda, ami tulajdonképpen nem is létezhetne.

Olvasd tovább>>>Szellemi törvények

Életünket belső rend hatja át. Mindennek megvan a maga ideje (A belégzésnek és a kilégzésnek, az aktivitásnak és a pihenésnek, a sírásnak és a nevetésnek, a nyárnak és a télnek, az éjszakának és a nappalnak, megvan az ideje, mikor kell adni és mikor kapni, mikor beszélni és mikor hallgatni…), fontos tehát, hogy megismerjük az örök törvényeket, ritmusokat, és ezek szerint éljünk.

Kurt Tepperwein arra figyelmeztet, hogy az élet egyetlen értelme a tapasztalatszerzés, melyből felismerések születnek. Felismered és beteljesíted életed feladatát, felismered, hogyan lehet harmóniába kerülni a teremtéssel.

Olvasd tovább>>>Vonzások, hullámok és varázslat

Aki olvasta a Titok című könyvet, az tudja, a New Age spirituális eszméi szerint teremteni tudunk a gondolatainkkal. De hogyan lehetséges ez? Vonzás törvényéről beszélnek, na igen, de a vonzás törvénye vajon min alapszik?

Olvasd tovább>>>Szabadulj ki az ítéletek börtönéből!

Sokan annyira hozzászoktak az ítéleteikhez, hogy szinte észre sem veszik meglétüket. Ezt súlyosbítja, hogy gyakran fel sem ismerik a tényt, mi szerint saját maguk hozták létre az elméjükben lakozó gondolatokat, szóljanak bármiről. Olyan finoman jelennek meg, hogy úgy tehetnek, mintha nem is ők lennének a tulajdonosai. Pedig ők azok, és elküldeni is csak ők tudják. Alighanem mindenki így van ezzel. Te magad is.


Olvasd tovább>>>Angyali útmutatás

Bizonyára olvastál már csodálatos esetekről, sőt, olykor talán már személyesen is átéltél hasonlót. Olyasfajta történetek ezek, amelyek hallatán libabőrös lesz az ember, ugyanis valakit meggyógyít, sokszor az életét menti meg egy titokzatos erő, hang vagy személy. Az átlagember azt mondja ilyenkor: az őrangyala vigyázott rá.

Olvasd tovább>>>A mandala ereje

Gyógyít, nyugtat, segít ellazulni, inspirál és energiával tölt fel – attól függően, mire van szükséged.

Azt mondják, mindenki ösztönösen olyan mandalát választ magának, amelyiknek hasznát veszi. A mandalát nézve aktivizálódik a színekhez és formákhoz passzoló energiacsakránk, és feltöltődik életenergiával.

Olvasd tovább, nézd meg mandala gyűjteményünket, s ha van kedved, készítsd el a sajátodat>>>A tánc elűzi a gondot

A tánc is az egyik legősibb meditációnk. Az ember mindig táncolt a történelem során, minden kultúrában. A tánchoz tartozó legősibb zene pedig az, amikor ütjük a ritmust. Miért áll ez ilyen közel az emberhez? Mert benne rejlik a szívdobogás. Magzati korunkból hozzuk ennek a hangnak az emlékét. A ritmus maga a szívdobbanás.

Olvasd tovább>>>A könyvjóslás

Ez a könyvjóslás lényege. Elég vaktában kinyitni egy könyvet, hogy jelet kapjunk. Olyan ez, mintha egy bölccsel konzultálnánk. De – nem úgy, mint a delphoi jósdánál, hiszen igazából nem is kell hozzá tanácsadó vagy jós. Az alapelv, hogy hagyjuk: a könyv kinyíljon, és megjegyezzük azt az első szót vagy kifejezést, amelyen megakad a szemünk. És nem kell hozzá vallási könyv. Lehetnek klasszikusok, de minden olyan könyv tanácsot adhat, amelyhez vonzódunk, amely kedves számunkra.

Olvasd tovább>>>A csoda kiszámítható!

A Vonzás törvénye és a csoda szilárd egységet alkot. Tekintetbe véve, hogy a csoda egy bizonyos esemény megvalósulását is jelenti, a Vonzás Törvénye a mi gondolataink és érzéseink alapján működik, vagyis az Univerzum úgy rendeződik át körülöttünk, hogy részesei lehessünk az általunk megteremtett élménynek.

Olvasd tovább>>>Intuíció – a belső vezetőnk

A megérzés olyan csodálatos képesség, ami mindenkiben kifejlődik. Csak aztán a racionalitásra nevelés sokunkból kiölte-kiöli. Ami nagy kár. Mert sokkal sikeresebben élhetnénk, ha azt a bizonyos belső hangot, „vezetőnk szavát” meghallanánk.

Olvasd tovább>>>A karmikus kapcsolatok szerepe

A karma tanítása szerint azok az emberek, akikkel különösen erős érzelmi szálak kötnek össze, valamilyen formában előző életünkben is közel álltak hozzánk. A közeli kapcsolatban álló lelkek későbbi életeikben is gyakran egymás mellé kerülnek. Szerepük változhat, de a kapcsolat megmarad.

Olvasd tovább>>>Karmagyógyítás gyertyamágiával

Az előző életekből sok-sok terhet-feladatot hozunk át mostani létünkbe. Az orvosok megfigyelték, hogyan néznek körbe az újszülöttek azonnal a születésük után. Egyesek félénkek és riadtak, míg mások úgy tekintenek körbe, mint ha máris a feladatokat keresnék.

Olvasd tovább>>>Döntéshozatal előtt - dobj Ji Csinget!

A Ji Csing a kínai kultúra egyik legrégibb és legfontosabb írásos emléke, több évezredes bölcsesség sűrűsödik benne. Végső formájában Ven király és fia, Csou herceg írta le mintegy kétezer évvel a magyar honfoglalás előtt. A kínai hagyomány szerint a 64 jósjel az Univerzum rejtett összefüggéseiről beszél.

Olvasd tovább>>>Csakratisztítás angyalokkal

A csakrákról és a bennünk zajló energetikai folyamatokról nem lehet eleget olvasni. Sőt, remélem egyszer csak kevésnek bizonyul a szó, és a megtapasztalás mezejére lépsz. Akárhányszor úgy érzed, lehangolt, fáradt vagy jusson eszedbe, hogy energetikai rendszered tisztításra szorul. Nem feltétlenül kell egyedül elvonulnod, vagy behunynod a szemed. Ne halogasd azért a csakratisztítást, mert elfoglalt vagy. Számos programot elvégezhetsz akár fogmosás, zuhanyzás, vagy bevásárlás alkalmával. Csak el kell határoznod, és úgy is lesz.

Olvasd tovább>>>Csakratisztítás - Reggeli meditáció

Get this widget | Track details | eSnips Social DNACsakratisztító zenék itt>>>Láss a harmadik szemeddel!

A tanfolyam résztvevői megdöbbentek, amikor Csaplár Péter meditációban egy név alapján hajszálpontos személyleírást és egészségügyi kórtörténetet adott egy jelen sem lévő vadidegenről…

Olvasd tovább>>>Segíts magadon! - A 15 legjobb mantra

Napról napra egyre jobban és jobban vágysz arra, hogy te is mantrákat mondogass, mint ezoterikus barátnőid? A Nők Lapja Cafe ebben is segít: összeszedtük a 15 legjobb mantrát, amelyekkel nemcsak felvághatsz a boszik előtt, de pozitív hatásukat is gyorsan megtapasztalhatod!

Olvasd tovább>>>Boldogság-hányadost jelez az SQ

Az értelmi és az érzelmi intelligencia mellett fontos szerepe van a spirituális intelligenciának. Ez határozza meg ugyanis a boldogságra való képességet.

Olvasd tovább>>>Elérni a lehetetlent: A víz programozása

Ki nem szeret a vízen feküdni és becsukott szemmel élvezni a hullámok ringatását? Ki nem szeret gyönyörködni egy csepp vízben, amint végig szalad a pohár oldalán? A víz már a legelső emlékeink között ott van: körül vesz minket édesanyánk pocakjában és nyugtatóan védelmezően hat ránk. Nem véletlen, hogy a víz eleme az, ami oldja az érzelmi blokkjainkat és hatására megnyugszunk - akár isszuk akár fürdünk benne.

Olvasd tovább>>>Spirituális evolúció?

A feje tetejéről a talpára kellene állítani az élővilág eredetéről szóló mai elképzeléseket az indiai védikus felfogás képviselői szerint.

A szanszkrit nyelvű „véda” szó tudást jelent, és ez a szó fémjelzi az India sok ezer éves bölcsességét bemutató irodalmat is. A védikus írások sok olyan témáról írnak, amely a modern tudományt is foglalkoztatja – így a létformák eredetéről is értekeznek.

Olvad tovább>>>Kívánságteljesítő MEDITÁCIÓ

Újfajta meditációs gyakorlatot mutatunk be, amelyet eddig még sehol nem láthattál, és amelynek segítségével nemcsak ellazulhatsz, hanem gyorsabban valóra is válthatod az álmaidat.

Olvasd tovább>>>Neved kezdőbetűi árulkodnak rólad!

A családneved és a keresztneved első betűi olyanok, mint a két szemed, amibe belenézve egész univerzum tárul fel rólad. A neved olyan, mint a királyok uralkodói ékszerei, a korona, a jogar és az országalma.

Olvasd tovább>>>
A világon nem a tudomány, a szeretet művel csodákat.

Honlapkészítés