ÚJ KOR KLUB
"LEGYEN FÉNY A LELKEDBEN, SZERETET A SZÍVEDBEN!"

Keresés a honlaponBELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációOlvasóink írták
- 2010.06.26.

Szemezgetés a köszöntőkből: Három évesek lettünk!

Sokáig olyan helyen dolgoztam, ahol nagyon sok természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó előadás vált életem részévé.A létem fontos része volt mindez, teljesen más lettem, de nem tagadhatom azt sem, hogy nagy csalódás volt, hogy nagyon-nagyon ritkán láttam arra példát, hogy előadóink az életben is azt képviselték, úgy élték a napjaikat, ahogy "hirdetett hitük" szerint elvárható lett volna...Téged ugyan nem ismerlek személyesen, de az a munkássság, amit itt látok, kivívta őszinte tiszteletemet. Köszönöm Neked ezt a kivételt erősítő példát/ is/!
...Isten fizesse meg Neked mindezt úgy, ahogy számodra és minden érintett számára a legszeretteljesebb...
Irén

Sok szeretettel gratulalok a harmadik evfordulohoz.
Gondolatban atolellek es szivem meleget kuldom Feled. Koszonom, hogy vagy nekunk es faradsagot nem kimelve taplalsz bennunket azzal a sok szeretettel, ami Toled jon. Isten aldjon meg erte.
Emőke - Kanada

Százszor megkérdezem magamban: ki vagy Te? Honnan ez a mérhetetlen szeretet amit naponta adsz nekünk.
Köszönöm, hogy megtaláltalak. Idős korom bearanyozója vagy. Áldjon meg az Isten.
Gizella

Arra gondoltam, ezúttal talán kifejezőbb lesz, ha egy kedvenc idézetemmel köszönöm meg mindazt, amit tőled kaptam és kivánok NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT:
"Csak akkor lélegzünk szabadon, ha egy rajtunk kivül álló közös cél köt össze testvéreinkkel. Ilyenkor ráeszmélünk, hogy szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba." (Saint-Exupéry)
Judit - Székelyudvarhely

...ezer köszönet ezért a nagyszerű oldalért, amivel ebben a nyomasztó és zűrzavaros világban FELDOBSZ minket naponta. Büszke és boldog vagyok, hogy ennek a szépségnek a része lehetek és már 2 ÉVE. Majdnem kezdettől, de így is NAGYSZERŰ .Sok-Sok SZERETETTEL:Erzsi Kanadából

tovább

Statisztikák
- 2008.06.03.

tracker
jelenlévő látogatók

2008. március 2-től Ezoterika-filozófia

2008.01.11-től-Magán oldalak
Webtop
2008.1.20-tól-Egészség
LINKTAR.HU
2008.1.22-től-Természet

2008.01.11-től-Egészség, életmód
Fájdalom

Fájdalom – általában

A fájdalom a testnek többé már figyelmen kívül nem hagyható jelzése arra, hogy üzenetére felfigyeljünk. Következésképpen az embernek a fájdalom mélyére kell hatolnia. hagyni kell, hogy a fájdalom átformálja, mintegy kifordítsa jelenlegi létezésmódjából. Amennyiben elfogadjuk, a fájdalom nem kínoz bennünket, megszűnik létezni. A fájdalom tehát az élet ajándéka, megadja nekünk az átalakulás lehetőségét. Függetlenül attól, mire kívánja felhívni a figyelmünket, mindig segítségül szolgál a sors-fordító lépés megtételéséhez, célunk eléréséhez.

Bármiféle fájdalom az életerő áramlását akadályozó pangásra. gátlásra akarja ráirányítani a figyelmünket, s ezen akadályok megszüntetésére szólít fel, hogy az élet ismét zavartalanul folyhasson tovább. Bizonyos esetekben egy másik ember vagy egy bizonyos élethelyzet ellen irányuló, ki nem nyilvánított agresszió következménye is lehet. Az elutasítás mibenlétére világosan utal a testnek az a pontja, ahol a fájdalom jelentkezik. A fájdalom soha nem büntetés. Nem a semmiből keletkezik, következésképpen valahogyan „ki kell érdemelnünk.”

Fájdalom: erőteljes figyelmeztetés, hogy meghalljuk a test üzenetét, ugyanakkor lehetőség az átalakulásra; pangásra, vagy elzáródásra utaló jel.

Amit tenni kell:

A fájdalom azáltal oldható fel, ha az ember kérdések révén, megkísérel a mélyére hatolni: Mit tettem rosszul? Mennyiben vagyok túlságosan görcsös és korlátozott? Milyen téren hibás a magatartásom?


A fájdalom fájdalmasan hozza tudomásomra, hogy valami ellen tiltakozom, valamit negatívan élek meg. Nem lenne hát szabad elítélni, elnyomni vagy gyógyszeresen megszüntetni a fájdalmat, hiszen éppen valami fontosra hívja fel a figyelmemet. Ha osztatlan figyelemmel fordulunk felé, teljesen átadjuk magunkat neki magunkat, érzékeljük, sőt hálásan fogadjuk, betöltötte küldetését és már meg is szűnhet. Ha az ember igent tud mondani a fájdalomra, egyben helytelen, elutasító magatartását is korrigálhatja, így a fájdalom eloszlik, hisz a szükségszerű lépés megtétetett.

Mindaddig, míg igent mondok az életre, nincs szükségem a hírnök szerepét betöltő fájdalomra, nem is keletkezhet bennem, hiszen az energia áramlását semmi sem gátolja, így e tényt nem is kell fájdalmasan tudomásomra hozni.
A felismerés és a szenvedés mellett harmadikként tehát a fájdalom vihet minket előbbre az önigenlés és a teljes nyitottság felé vezető úton.
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


4 hozzászólás

Zsóka [ 2010-11-21 13:11 ]

Gabriella!

A betegségekről, fájdalomról, lelki háttereiről megtalálod a könyvet a következó oldalon:

http://ujkorklub.ucoz.com/load/konyvek/kurt_tepperwein_mit_arul_el_a_betegseged/1-1-0-391

J olvasást hozzá!Gabriella [ 2010-11-21 09:44 ]

Kedves Zsóka!
Kíváncsi lettem volna arra, hogy melyik testrész fájdalma mit jelent, mitől van, illetve milye leki ok lehet ezek hátterében, de nagyon jól esett számomra az oldal olvasása is.
Köszönöm.ibolya [ 2010-10-14 18:00 ]

tetszik ez az oldalKorondán Miklósné [ 2010-09-18 23:22 ]

Sok szeretettel Köszöntelek benneteket, gratulálok a szülinap alkalmából.

Szeretném tovább olvasni,a honlap egyes oldalait is.

A világon nem a tudomány, a szeretet művel csodákat.

Honlapkészítés