ÚJ KOR KLUB
"LEGYEN FÉNY A LELKEDBEN, SZERETET A SZÍVEDBEN!"

Keresés a honlaponBELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációOlvasóink írták
- 2010.06.26.

Szemezgetés a köszöntőkből: Három évesek lettünk!

Sokáig olyan helyen dolgoztam, ahol nagyon sok természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó előadás vált életem részévé.A létem fontos része volt mindez, teljesen más lettem, de nem tagadhatom azt sem, hogy nagy csalódás volt, hogy nagyon-nagyon ritkán láttam arra példát, hogy előadóink az életben is azt képviselték, úgy élték a napjaikat, ahogy "hirdetett hitük" szerint elvárható lett volna...Téged ugyan nem ismerlek személyesen, de az a munkássság, amit itt látok, kivívta őszinte tiszteletemet. Köszönöm Neked ezt a kivételt erősítő példát/ is/!
...Isten fizesse meg Neked mindezt úgy, ahogy számodra és minden érintett számára a legszeretteljesebb...
Irén

Sok szeretettel gratulalok a harmadik evfordulohoz.
Gondolatban atolellek es szivem meleget kuldom Feled. Koszonom, hogy vagy nekunk es faradsagot nem kimelve taplalsz bennunket azzal a sok szeretettel, ami Toled jon. Isten aldjon meg erte.
Emőke - Kanada

Százszor megkérdezem magamban: ki vagy Te? Honnan ez a mérhetetlen szeretet amit naponta adsz nekünk.
Köszönöm, hogy megtaláltalak. Idős korom bearanyozója vagy. Áldjon meg az Isten.
Gizella

Arra gondoltam, ezúttal talán kifejezőbb lesz, ha egy kedvenc idézetemmel köszönöm meg mindazt, amit tőled kaptam és kivánok NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT:
"Csak akkor lélegzünk szabadon, ha egy rajtunk kivül álló közös cél köt össze testvéreinkkel. Ilyenkor ráeszmélünk, hogy szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba." (Saint-Exupéry)
Judit - Székelyudvarhely

...ezer köszönet ezért a nagyszerű oldalért, amivel ebben a nyomasztó és zűrzavaros világban FELDOBSZ minket naponta. Büszke és boldog vagyok, hogy ennek a szépségnek a része lehetek és már 2 ÉVE. Majdnem kezdettől, de így is NAGYSZERŰ .Sok-Sok SZERETETTEL:Erzsi Kanadából

tovább

Statisztikák
- 2008.06.03.

tracker
jelenlévő látogatók

2008. március 2-től Ezoterika-filozófia

2008.01.11-től-Magán oldalak
Webtop
2008.1.20-tól-Egészség
LINKTAR.HU
2008.1.22-től-Természet

2008.01.11-től-Egészség, életmód

Müller Péter - Jóskönyv JI-KING mindennapi használatra

Müller Péter húsz évig tanulmányozta az ösi Ji-Kinget, a világ egyetlen könyvét, amellyel beszélni lehet: kérdezni lehet töle, s mint egy eleven bölcs, válaszol. A hagyomány szerint valóban láthatatlan "Szent Szellemek" állnak mögötte, akik segítik azokat, akik sorsuk problémáival hozzájuk fordulnak. Ez a könyv nem jövendöt mond, hanem jósol! Megmondja, mi a jó. Megmondja, mit tegyünk, hogy a jövendönk jó legyen, s ne rossz. Ezért lett a címe: Jóskönyv. Választ ad arra, hogy életünk kis és nagy gondjait hogyan tudjuk a legjobban megoldani. Ott szólít meg, ahol sorsunk formálása rajtunk áll. Élni segít...

A könyv letöltéséhez kattints ide>>>


Karma

Sorsod az indiai karma szerint

India egzotikus ország, ahogy a távol-keleti horoszkóp sem hétköznapi. Nemcsak a jövőt kísérli meg feltárni, azt is megmondja, lelked újjászületései miként hatnak jelenlegi életed következő éveire, évtizedeire.

Az indiai asztrológia a vérmérsékletre és az előző életbe vetett hitre épít – erről árulkodik csillagjegyed. Ha elfogadod, hogy több előző életed is volt (s mennyi lesz még!), valamennyi újjászületésed (karmád) tapasztalatokat ad a jövőre. Születésed dátumából megtudhatod, melyik jegy karmáját tekintheted érvényesnek a sorsodra nézve.

Olvasd tovább>>>A karmikus kapcsolatok szerepe

A karma tanítása szerint azok az emberek, akikkel különösen erős érzelmi szálak kötnek össze, valamilyen formában előző életünkben is közel álltak hozzánk. A közeli kapcsolatban álló lelkek későbbi életeikben is gyakran egymás mellé kerülnek. Szerepük változhat, de a kapcsolat megmarad.

Olvasd tovább>>>Karmagyógyítás gyertyamágiával

Az előző életekből sok-sok terhet-feladatot hozunk át mostani létünkbe. Az orvosok megfigyelték, hogyan néznek körbe az újszülöttek azonnal a születésük után. Egyesek félénkek és riadtak, míg mások úgy tekintenek körbe, mint ha máris a feladatokat keresnék.

Olvasd tovább>>>A karma megszüntetése

Nem a cselekvésben, hanem a vágyban, nem a tettben, hanem a gyümölcséhez való ragaszkodásban rejlik a cselekedet megkötő ereje. Egy tettet azzal a vággyal követünk el, hogy gyümölcsét élvezzük, ráállunk egy útirányra azzal a vággyal, hogy eredményeihez hozzájussunk. A lélek elvár valamit, a természetnek pedig válaszolnia kell erre; kért, a természetnek pedig meg kell adnia. Minden okhoz hozzákötődik annak okozata, minden tetthez annak gyümölcse, és a vágy az a zsinór, ami a kettőt összeköti, a fonál, ami közöttük van.

Olvasd tovább>>>
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
A világon nem a tudomány, a szeretet művel csodákat.

Honlapkészítés