ÚJ KOR KLUB
"LEGYEN FÉNY A LELKEDBEN, SZERETET A SZÍVEDBEN!"

Keresés a honlapon


Üzenőfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációOlvasóink írták
- 2010.06.26.

Szemezgetés a köszöntőkből: Három évesek lettünk!

Sokáig olyan helyen dolgoztam, ahol nagyon sok természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó előadás vált életem részévé.A létem fontos része volt mindez, teljesen más lettem, de nem tagadhatom azt sem, hogy nagy csalódás volt, hogy nagyon-nagyon ritkán láttam arra példát, hogy előadóink az életben is azt képviselték, úgy élték a napjaikat, ahogy "hirdetett hitük" szerint elvárható lett volna...Téged ugyan nem ismerlek személyesen, de az a munkássság, amit itt látok, kivívta őszinte tiszteletemet. Köszönöm Neked ezt a kivételt erősítő példát/ is/!
...Isten fizesse meg Neked mindezt úgy, ahogy számodra és minden érintett számára a legszeretteljesebb...
Irén

Sok szeretettel gratulalok a harmadik evfordulohoz.
Gondolatban atolellek es szivem meleget kuldom Feled. Koszonom, hogy vagy nekunk es faradsagot nem kimelve taplalsz bennunket azzal a sok szeretettel, ami Toled jon. Isten aldjon meg erte.
Emőke - Kanada

Százszor megkérdezem magamban: ki vagy Te? Honnan ez a mérhetetlen szeretet amit naponta adsz nekünk.
Köszönöm, hogy megtaláltalak. Idős korom bearanyozója vagy. Áldjon meg az Isten.
Gizella

Arra gondoltam, ezúttal talán kifejezőbb lesz, ha egy kedvenc idézetemmel köszönöm meg mindazt, amit tőled kaptam és kivánok NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT:
"Csak akkor lélegzünk szabadon, ha egy rajtunk kivül álló közös cél köt össze testvéreinkkel. Ilyenkor ráeszmélünk, hogy szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba." (Saint-Exupéry)
Judit - Székelyudvarhely

...ezer köszönet ezért a nagyszerű oldalért, amivel ebben a nyomasztó és zűrzavaros világban FELDOBSZ minket naponta. Büszke és boldog vagyok, hogy ennek a szépségnek a része lehetek és már 2 ÉVE. Majdnem kezdettől, de így is NAGYSZERŰ .Sok-Sok SZERETETTEL:Erzsi Kanadából

tovább

Statisztikák
- 2008.06.03.

tracker
jelenlévő látogatók

2008. március 2-től Ezoterika-filozófia

2008.01.11-től-Magán oldalak
Webtop
2008.1.20-tól-Egészség
LINKTAR.HU
2008.1.22-től-Természet

2008.01.11-től-Egészség, életmód
Kyron

Az utolsó idök

Több mint kétezer esztendeje oltalmazza és ösztönzi az emberiséget az a Krisztus-hálóként ismert sugárzó energiamezö, amely Jézus könyörületéböl és minket felemelni vágyó szándékából keletkezett a Föld körül.

Kétezer évezred elteltével az emberiség megérett egy magasabbrendü tudatsík megtapasztalására, egy kifinomultabb létállapot elérésére. Jelenleg a változás zavarbahozó, megrendítö és egyben felemelö korszakában vagyunk, mely ennek az emberiséget lelki és szellemi síkon inspiráló energiamezönek az újrahangolásából következik. Ezen átalakulás részleteibe enged betekintést e könyv olymódon, hogy a fejlödés gyakorlati módszereire is rámutat. Ezen változások egyik segítöje Kryon, aki egy magasabb szellemiségü világ lakója, s töle származnak a könyvben megnyilvánuló üzenetek.

A letöltéshez kattints ide>>>Ne gondolkozz úgy mint egy ember

Az élet és a teremtés iskoláját járva az elmúlt ötven évben az emberiség egy folyamatosan bövülö csoportja, olyan lélekmunkát végzett, ami megváltoztatta a próféták és látnokok által korunkra vetített drámai jövöt. Ezért keringenek ide-oda az éppen aktuális világvége dátumok. Idöt nyertünk, s továbra is lehetöségünk van a harmónia, a szépség és a szeretet medrébe terelni a jövöt. A régiek szerint - folytatja tanítását Kryon - az alázatosaké lesz a Föld...

A letöltéshez kattints ide>>>Az emberi lélek alkímiája

A lelki-szellemi kultúra sajátos vonása, hogy nem szólhat egyszerre mindenkihez, nem lehet érthetö, csak egy bizonyos megvalósítást már elért emberi lény számára. Úgy tünik olyan korszak küszöbén állunk, amiben az információ sokkal tisztábbá és érthetöbbé válik. A múltban az ismeretek hatalmas része alapult fiktív feltevéseken és tévedésen, a jelenben azonban van lehetöség azok hiteles kiigazítására. Korunk új esélyeket kínál az emberiség számára, hogy az elmúlt két évezred után végre a tanítás lényegét bensejében megvalósítva, újjászülethessen a szeretet egy magasabb szintjén. Ezen bensö kibontakozás üteme nagymértékben függ a Krisztus-háló Földre bocsátott sugárzásától. Ez a sugárzó energiamezö Jézus könyörületéböl és minket felemelni vágyó szándékából keletkezett a Föld körül. Az átalakulás folyamatában, az emberiségnek nehézségekkel kell számolnia, mert meg kell tanulnia, hogy ne csupán az ideiglenes, fizikai testével azonosítsa magát. Mindannyian túl fogunk jutni rajta, mert éppen ennek megértése e nehéz korszak spirituális ajándéka. Kryon harmadik kötete üzenet arról, hogy a Legfelsöbb Lélek sohasem hagy magunkra.

A letöltéshez kattints ide>>>
A világon nem a tudomány, a szeretet művel csodákat.

Honlapkészítés