ÚJ KOR KLUB
"LEGYEN FÉNY A LELKEDBEN, SZERETET A SZÍVEDBEN!"

Keresés a honlapon


Üzenőfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációOlvasóink írták
- 2010.06.26.

Szemezgetés a köszöntőkből: Három évesek lettünk!

Sokáig olyan helyen dolgoztam, ahol nagyon sok természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó előadás vált életem részévé.A létem fontos része volt mindez, teljesen más lettem, de nem tagadhatom azt sem, hogy nagy csalódás volt, hogy nagyon-nagyon ritkán láttam arra példát, hogy előadóink az életben is azt képviselték, úgy élték a napjaikat, ahogy "hirdetett hitük" szerint elvárható lett volna...Téged ugyan nem ismerlek személyesen, de az a munkássság, amit itt látok, kivívta őszinte tiszteletemet. Köszönöm Neked ezt a kivételt erősítő példát/ is/!
...Isten fizesse meg Neked mindezt úgy, ahogy számodra és minden érintett számára a legszeretteljesebb...
Irén

Sok szeretettel gratulalok a harmadik evfordulohoz.
Gondolatban atolellek es szivem meleget kuldom Feled. Koszonom, hogy vagy nekunk es faradsagot nem kimelve taplalsz bennunket azzal a sok szeretettel, ami Toled jon. Isten aldjon meg erte.
Emőke - Kanada

Százszor megkérdezem magamban: ki vagy Te? Honnan ez a mérhetetlen szeretet amit naponta adsz nekünk.
Köszönöm, hogy megtaláltalak. Idős korom bearanyozója vagy. Áldjon meg az Isten.
Gizella

Arra gondoltam, ezúttal talán kifejezőbb lesz, ha egy kedvenc idézetemmel köszönöm meg mindazt, amit tőled kaptam és kivánok NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT:
"Csak akkor lélegzünk szabadon, ha egy rajtunk kivül álló közös cél köt össze testvéreinkkel. Ilyenkor ráeszmélünk, hogy szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba." (Saint-Exupéry)
Judit - Székelyudvarhely

...ezer köszönet ezért a nagyszerű oldalért, amivel ebben a nyomasztó és zűrzavaros világban FELDOBSZ minket naponta. Büszke és boldog vagyok, hogy ennek a szépségnek a része lehetek és már 2 ÉVE. Majdnem kezdettől, de így is NAGYSZERŰ .Sok-Sok SZERETETTEL:Erzsi Kanadából

tovább

Statisztikák
- 2008.06.03.

tracker
jelenlévő látogatók

2008. március 2-től Ezoterika-filozófia

2008.01.11-től-Magán oldalak
Webtop
2008.1.20-tól-Egészség
LINKTAR.HU
2008.1.22-től-Természet

2008.01.11-től-Egészség, életmód
MÜLLER PÉTEREz egy beszélgetö-könyv. A sorsunkról szól. Kihasználom azt a helyzetet, hogy hetvenhárom éves lettem, és vissza tudok nézni. Történetem vége felé kezdem már érteni a sorsom rejtett összefüggéseit. A megvalósult jövömben élek. Csakis azokról a gondolatokról írok, amelyeket megéltem. Számadás ez a könyv az életemröl. S mint minden emberé: tele van csodákkal. Ezekröl beszélgetünk. A várakozás müvészetéröl, a jövönk sejtelméröl, a sorsteremtés mágiájáról, a gondviselésröl és a szellemvilág segítségéröl. Arról, hogy van egy dalunk, a mi dalunk, s meg kell hallani, ha szól.
Mivel a legfontosabb kérdésekröl írok, igyekeztem élvezetesen beszélni. Néhány magasröptü gondolat kivételével nem is volt nehéz, mert szeretek mesélni.
A magasröptü gondolatoknál pedig nincs mit tenni: repülj velem! Szerintem ez is élvezet... Talán a legnagyobb.
Várlak a sorok mögött!

A letöltéshez kattints ide!Müller Péter írja könyvéröl: "Alapkérdésekre kerestem a választ ezekben az írásokban. Kiválasztottam azokat a titkokat, amelyek az elmúlt húsz év során, az olvasóimmal való beszélgetések közben leveleikben a legtöbbször kerültek szóba: a hit, az istenélmény, a megismerés, a magány, a reinkarnáció, a szellemvilág, a szeretet, az anyai sors, a földi születés és halál titkait, s föleg azt a legnehezebb kérdést: hogyan lehet értelmesen és harmonikusan élni a mai romlott világban, melyet az ösi hagyomány "utolsó idöknek" nevez? Igyekeztem sorban megfejteni ezeket a titkokat, de mindig elérkeztem egy pontig, ahol meg kellett állnom és meghajolnom a megfejthetetlen elött..."

A letöltéshez kattints ide>>>
Öt év után, hetvenedik születésnapjára új könyvvel jelentkezik a magyar spirituális irodalom legnépszerübb mestere. A Jóskönyv, amely huszonharmadik kiadását éli, és elérte a kétszázezres példányszámot, sokunkat avatott be sorsunk és önmagunk új szemléletébe. A Szeretetkönyv továbbvisz a sorsproblémák, az önmegértés és a másik ember megértésének útján. Ahogy a Jóskönyv, a Szeretetkönyv is beszélgetötárs. Ismeri a kérdéseinket, vívódásainkat. Az író tudja, hogy amikor a nö-férfi kapcsolatról, a szexualitásról, az anya-gyerek viszony nehézségeiröl, az Istenszeretetröl, a magány feloldásáról, szeretteink elvesztéséröl faggatjuk, ezek a kérdések igazából mindig a szeretet egyetlen, legnagyobb kérdésére vezethetök vissza. Tudja, hogy minden gondunk mögött igazából ez az egyetlen szó rejlik, ezért evvel szólít meg. Szeretni segít.

1. rész letöltése>>>2. rész letöltéseA Kígyó és kereszt a spirituális irodalom alapmüve. Müller Péter 1956-ban átesett egy halálélményen, s megtapasztalta a "túlvilág" valóságát, amellyel azóta is szüntelen kapcsolatban maradt. Könyve a Lélek világáról szól. Istenröl, sorsról, a tudattalanról, a szellemvilágról és arról a csodálatos - ma már több mint negyed évszázados - kapcsolatról, amely a szerzö és szellemi Mestere között létrejött. Személyes vallomás s egyben a mesteri tanítások foglalata ez a mü, amely bemutatja a reinkarnáció müködésének természetrajzát, feltárva két felejthetetlen színészkollégájának, Domján Editnek és Latinovits Zoltánnak a történetét. Nem csupán személyes emlékeit, hanem "szellemi beszélgetéseiket" is leírja, melyeket e nagy müvészekkel folytatott haláluk után. Ezekböl a sorstörténetekböl kiderül, hogy lelki problémáink gyökereit hiába keressük jelen életünkben, az okok legtöbbször visszanyúlnak elözö életeinkbe. Lelkünk nemcsak végtelenül gazdag, de mély is, mint az óceán. Megismerni a reinkarnáció nélkül éppúgy nem lehet, mint ahogy testünk valóságát sem ismerhetjük meg a genetika nélkül. A több évszázadra visszanyúló emlékek teljesen új és érthetö megvilágításba helyezik e két müvész tragikus sorsát.

A letöltéshez kattints ide>>>"Meggyözödésem, hogy bennünket mélységes rokonság köt össze!" Ezzel a mondattal szólítja meg Müller Péter az olvasóit. Egy olyan baráti beszélgetés folytatása ez a mü, amelyet a Kígyó és kereszt címü könyvében kezdett el. Sok száz levélben s az olvasóival történt egyéni és közös találkozásokon rengeteg kérdés merült fel - ezekre válaszol ez a kötet. A Lomb és gyökérben kibomlanak azok a gondolatok, amelyeket eddig csak érintett, vagy rejtve maradtak. Beszél az isten élményröl, az újjászületésröl, a világ végéröl, a Vízöntö korlélektanáról, az új Jézusról és az új emberröl, aki most van bennünk születöben. Elmeséli szellemi Mesterével történt találkozását, s azt az "isteni pszichoterápiát", amellyel Mestere vezeti és tanítja. Szól a magasabb világ hierarchiájáról, a Mesterek Mesteréröl, s végül egy megrendítöen szép fejezetben, amely Isten és ember kapcsolatáról szól, elmondja a Miatyánk spirituális értelmét. Ez a könyv önvallomás. A szerzö kíméletlen öszinteséggel tárja föl reinkarnációs múltjából hozott "vétkeit", önbecsapásait s azt a küzdelmét, melyben Mestere és a szellemvilág segít megoldani lelkének és sorsának gondjait. A Lomb és gyökér egy író vallomása, szavait a tapasztalat és az átéltség hitelesítik.

A letöltéshez kattints ide>>>Müller Péter húsz évig tanulmányozta az ösi Ji-Kinget, a világ egyetlen könyvét, amellyel beszélni lehet: kérdezni lehet töle, s mint egy eleven bölcs, válaszol. A hagyomány szerint valóban láthatatlan "Szent Szellemek" állnak mögötte, akik segítik azokat, akik sorsuk problémáival hozzájuk fordulnak. Ez a könyv nem jövendöt mond, hanem jósol! Megmondja, mi a jó. Megmondja, mit tegyünk, hogy a jövendönk jó legyen, s ne rossz. Ezért lett a címe: Jóskönyv. Választ ad arra, hogy életünk kis és nagy gondjait hogyan tudjuk a legjobban megoldani. Ott szólít meg, ahol sorsunk formálása rajtunk áll. Élni segít...

A könyv letöltéséhez kattints ide>>>
A világon nem a tudomány, a szeretet művel csodákat.

Honlapkészítés