ÚJ KOR KLUB
"LEGYEN FÉNY A LELKEDBEN, SZERETET A SZÍVEDBEN!"BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációOlvasóink írták
- 2010.06.26.

Szemezgetés a köszöntőkből: Három évesek lettünk!

Sokáig olyan helyen dolgoztam, ahol nagyon sok természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó előadás vált életem részévé.A létem fontos része volt mindez, teljesen más lettem, de nem tagadhatom azt sem, hogy nagy csalódás volt, hogy nagyon-nagyon ritkán láttam arra példát, hogy előadóink az életben is azt képviselték, úgy élték a napjaikat, ahogy "hirdetett hitük" szerint elvárható lett volna...Téged ugyan nem ismerlek személyesen, de az a munkássság, amit itt látok, kivívta őszinte tiszteletemet. Köszönöm Neked ezt a kivételt erősítő példát/ is/!
...Isten fizesse meg Neked mindezt úgy, ahogy számodra és minden érintett számára a legszeretteljesebb...
Irén

Sok szeretettel gratulalok a harmadik evfordulohoz.
Gondolatban atolellek es szivem meleget kuldom Feled. Koszonom, hogy vagy nekunk es faradsagot nem kimelve taplalsz bennunket azzal a sok szeretettel, ami Toled jon. Isten aldjon meg erte.
Emőke - Kanada

Százszor megkérdezem magamban: ki vagy Te? Honnan ez a mérhetetlen szeretet amit naponta adsz nekünk.
Köszönöm, hogy megtaláltalak. Idős korom bearanyozója vagy. Áldjon meg az Isten.
Gizella

Arra gondoltam, ezúttal talán kifejezőbb lesz, ha egy kedvenc idézetemmel köszönöm meg mindazt, amit tőled kaptam és kivánok NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT:
"Csak akkor lélegzünk szabadon, ha egy rajtunk kivül álló közös cél köt össze testvéreinkkel. Ilyenkor ráeszmélünk, hogy szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba." (Saint-Exupéry)
Judit - Székelyudvarhely

...ezer köszönet ezért a nagyszerű oldalért, amivel ebben a nyomasztó és zűrzavaros világban FELDOBSZ minket naponta. Büszke és boldog vagyok, hogy ennek a szépségnek a része lehetek és már 2 ÉVE. Majdnem kezdettől, de így is NAGYSZERŰ .Sok-Sok SZERETETTEL:Erzsi Kanadából

tovább

Statisztikák
- 2008.06.03.

tracker
jelenlévő látogatók

2008. március 2-től Ezoterika-filozófia

2008.01.11-től-Magán oldalak
Webtop
2008.1.20-tól-Egészség
LINKTAR.HU
2008.1.22-től-Természet

2008.01.11-től-Egészség, életmód

E könyv szerzöje - N. D. Walsch -, amikor úgy érezte, élete kudarcba fullad, elhatározta, hogy levelet ír Istennek. Rá is zúdította Istenre minden baját. Ezeket egyetlen szemrehányó kérdésben lehetne összesüríteni: "Mivel érdemeltem ki ezt a nyomorúságos életet"? És megtörtént a csoda: Isten válaszolt! Nem postafordultával, hanem azon nyomban. A toll magától kezdett el mozogni, Walschnak csak követnie kellett a sugallatot... Létrejött a beszélgetés. Könyv formájában immár mi is olvashatjuk. Föként azoknak ajánlott, akiket nem elégítenek ki a hagyományos vallások válaszai.

A letöltéshez kattints ide>>>2. kötet

Az 1997-ben megjelent Beszélgetések Istennek címü kötet után N. D. Walsch egy második könyvben folytatja különös párbeszédét Istennel. Pontosabban ezúttal inkább Isten folytatja ezt a közös munkát, és terelgeti új szellemi és fizikai dimenziók felé a szerzöt és az olvasókat. Az elsö könyv a személyes lét alapfogalmait és kérdéseit taglalta. A másodikban Isten átfogóbb betekintést nyújt világunkba; egyebek mellett megismerkedhetünk az emberi szexualitás "isteni" megközelítésével, ill. az Új Világrenddel, mely úgy teljesedik ki az ember kérdéseiböl és Isten válaszaiból, hogy közben nemegyszer elfeledett világmegváltó gondolatainkra ismerhetünk. Merjünk emlékezni ezekre a gondolatokra - és akkor csakis a jó irányba tarthatunk.

A letöltéshez kattints ide>>>3. könyv

A könyvben szembesülünk múltunk ballépéseivel, riasztó jelenünkkel, s nem utolsósorban lehetséges jövönkkel, hogy a mindenség magasan fejlett lényeinek példájára harmonikus,az isteni egységet kinyilvánító világot építünk, vagy továbbra is az egyén, a társadalom, az élövilág, egyáltalán a Föld egészének pusztulását siettetjük. Rajtunk áll, mit választunk. Rajtunk áll, mire vagyunk hajlandók emlékezni az itt és a most örökkévaló pillanatából. Csakis mi dönthetjük el, hogyan tovább: hogy mit váltunk valóra a lehetöségek végtelenjéböl ember mivoltunk minden korlátjával és teljes határtalanságával.

A letöltéshez kattints ide>>>


Neale Donald Walsch

Megtanultál beszélgetni Istennel; eröt, reményt és szeretetet merítettél a Vele való barátságból, és te viszonoztad, mert a hit kétirányú utca. Most Isten a teljességet, az egységet kínálja neked. Találkozhatsz Vele, ám ehhez át kell látnod az ember Tíz Illúzióján. Ha felismered ezeket az Illúziókat, megváltoztathatod a gondolkodásmódodat. Ha elfogadod, hogy ezek csak illúziók, megváltoztathatod a hitedet. Ez a könyv nem akar maga az Igazság lenni. Szándéka csupán az, hogy elvezessen a legbensö bölcsességedhez. Válaszd ezt az igazságot, és megváltoztathatod a világot.

A letöltéshez kattints ide>>>Mi megy végbe valójában e földi létben, és mi fog történni, ha életünk véget ér?Újra egyesülünke-e rég eltávozott szeretteinkkel?Tudatában leszünk-e annak, ami a halálunk után történni fog?Fog EGYÁLTALÁN történni valami?Itt megtalálhatjuk a lélegzetelállító és lelkesítö válaszokat a kérdésekre, amelyeket minden emberi lény egész életében kutat. Jelen eszmecsere az emberi tapasztalat számos területét vizsgálja meg, s kiváltképpen egyet derít fel minden eddiginél nagyobb mélységben: a halált és a haldoklást, valamint a túlvilági életet. Egyszerü, érthetö nyelven tárja fel az élet okát és célját, az utazás természetét, amelyet mindnyájan megkezdtünk; s ennek az utazásnak a rendkívüli végét - amelyröl kiderül, hogy egyáltalán nem is végállomás, hanem elragadtatott közjátéka egy dicsöséges tapasztalatnak, amelynek teljes leírása lenyügözi képzeletünket.A párbeszéd meghökkentö, új, korábban sosem ábrázolt és képzelt helyekre szökken elöre, majd visszaugrik az ismert alapokhoz, hogy biztosítsa a következö elképesztö felfedezés szilárd talaját.Néhány megdöbbentö gondolat a könyvböl:- Szüntelenül a teremtés cselekedetét gyakorlod, az életben és a halálban egyaránt. Mindenki mindent a saját érdekében tesz… Ha megérted, hogy ez még a halálra is igaz, akkor soha többé nem fogsz félni töle.- Te magad vagy az okozója a saját halálodnak. Ez mindig igaz, bárhol és bárhogyan halj is meg.- Nem halhatsz meg akaratod ellenére. Semmi olyasmi nem történik meg veled, amit te magad ne akarnál. Egyáltalán semmi. BEKÉPZELHETED ugyan magadnak, hogy olyan dolgok történnek veled, amelyeket nem akartál, ám ez nem a valóság, és pusztán azt a célt szolgálja, hogy áldozatnak tarthasd magad. Semmi sincs, ami ennél a gondolatnál erösebben akadályozna a fejlödésedben. Az áldozattá válás gondolata biztos jele a korlátolt felfogóképességnek. Valódi áldozati bárányok nem léteznek.- Egyetlen hazafelé vezetö ösvény sem jobb bármelyik másiknál.A halál sosem tragédia, hanem mindig ajándék.- A halál idözítése és körülményei mindig tökéletesek.Mindig minden ember halála szolgálja az összes többi ember célkitüzéseit, akik tudnak a halálesetröl. Hiszen ezért tudnak róla. Így hát soha egyetlen halál (és élet) sem "hiábavaló". Soha senki nem hal meg "feleslegesen".- A születés és a halál ugyanaz a dolog.- Nem létezik olyasmi, hogy a fejlödés vége.- A halál visszafordítható."Ha lesz elég türelmed a könyvhöz - s ha már itt tartunk, az életedhez -, busás jutalomban fogsz részesülni. Másként fogod élni mindennapjaidat, mert kevésbé fogsz tartani attól, hogy úgy élj, ahogyan mindig is akartál - merészen és szeretetteljesen!"Neale Donald Walsch

A letöltéshez kattints ide>>>Éppúgy, mint elözö könyveiben, Neale Donald Walsch most sem kíméli az emberi gondolkodás által teremtett tabukat. Ismét élvezetes olvasmánnyal ajándékozott meg minket, mondanivalója ugyanakkor sokkal jobban alkalmazható a gyakorlatban, mint eddigi Beszélgetései. Állítása szerint teremtettünk magunknak egy hamis Isten-képet, s ezzel földi poklot a mennyország helyére. Szolgálni próbáljuk Istent, ahelyett hogy azonosulnánk bennünk rejlö szikrájával és az Élettel. Ugyanakkor valami egészen különleges dolog megy végbe bolygónkon. A spiritualitás új formáját alakítjuk ki, ami lehetövé teszi, hogy az Isteni Minöséggel kapcsolatos új eszméket, új társadalmat, új politkát, új gazdasági és oktatási modellt teremtsünk. Átlátható, szabad és igazságos világot. Jelenleg azonban a szakadék szélén táncolunk, s ebben az irányban már nem haladhatunk tovább: ha szeretnénk megörizni az élet általunk ismert formáját, ideje változtatnunk. Amennyiben másképp döntünk, a Föld mint élö organizmus majd gondoskodik a fennmaradásáról... nélkülünk. Minden nagy igazság istenkáromlás - a megjelenéskor. Az idö, hogy megváltoztasd a legtöbb, szentséggel kapcsolatos hiedelmedet, elérkezett. Ez a könyv maga a változás. Bárki olvassa is el, a világ közelebb kerül az áhított békéhez. A Te békédhez, a családodéhoz, a földéhez. Egyetérthetsz vele, vagy sem, de elfelejteni sohasem fogod: alapvetö látomás ez a közeljövödröl.

A letöltéshez kattints ide>>>A holisztikus élet annak a tudatát jelenti, hogy a rendszer egészének, az eszme egészének, a valóság egészének vagyunk a részei, és minden, amit gondolunk, mondunk és cselekszünk, hat a valóságra – bizonyos szinten meg is teremti. Képesek vagyunk-e együtt létezni a természettel, a mindenséggel és embertársainkkal? Élhetünk-e örömteli, harmonikus és fájdalomtól mentes életet? Megvan-e a képességünk az igazság kimondására, és hogy változtassunk azon, ami nem müködik? Neale Donald Walsch szerint a fenti kérdésekre igenlö a válasz. Mindannyiunk számára elérhetö a fizikai, mentális és spirituális tekintetben is teljes élet. Csak úgy kell döntenünk, hogy kinyújtjuk érte a kezünket. Ez a kis könyv néhány gyakorlati útbaigazítást ad e cél eléréséhez

A letöltéshez kattints ide>>>
A világon nem a tudomány, a szeretet művel csodákat.

Honlapkészítés