ÚJ KOR KLUB
"LEGYEN FÉNY A LELKEDBEN, SZERETET A SZÍVEDBEN!"

Keresés a honlapon


Üzenőfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):


Szavazás
BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációOlvasóink írták
- 2010.06.26.

Szemezgetés a köszöntőkből: Három évesek lettünk!

Sokáig olyan helyen dolgoztam, ahol nagyon sok természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó előadás vált életem részévé.A létem fontos része volt mindez, teljesen más lettem, de nem tagadhatom azt sem, hogy nagy csalódás volt, hogy nagyon-nagyon ritkán láttam arra példát, hogy előadóink az életben is azt képviselték, úgy élték a napjaikat, ahogy "hirdetett hitük" szerint elvárható lett volna...Téged ugyan nem ismerlek személyesen, de az a munkássság, amit itt látok, kivívta őszinte tiszteletemet. Köszönöm Neked ezt a kivételt erősítő példát/ is/!
...Isten fizesse meg Neked mindezt úgy, ahogy számodra és minden érintett számára a legszeretteljesebb...
Irén

Sok szeretettel gratulalok a harmadik evfordulohoz.
Gondolatban atolellek es szivem meleget kuldom Feled. Koszonom, hogy vagy nekunk es faradsagot nem kimelve taplalsz bennunket azzal a sok szeretettel, ami Toled jon. Isten aldjon meg erte.
Emőke - Kanada

Százszor megkérdezem magamban: ki vagy Te? Honnan ez a mérhetetlen szeretet amit naponta adsz nekünk.
Köszönöm, hogy megtaláltalak. Idős korom bearanyozója vagy. Áldjon meg az Isten.
Gizella

Arra gondoltam, ezúttal talán kifejezőbb lesz, ha egy kedvenc idézetemmel köszönöm meg mindazt, amit tőled kaptam és kivánok NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT:
"Csak akkor lélegzünk szabadon, ha egy rajtunk kivül álló közös cél köt össze testvéreinkkel. Ilyenkor ráeszmélünk, hogy szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba." (Saint-Exupéry)
Judit - Székelyudvarhely

...ezer köszönet ezért a nagyszerű oldalért, amivel ebben a nyomasztó és zűrzavaros világban FELDOBSZ minket naponta. Büszke és boldog vagyok, hogy ennek a szépségnek a része lehetek és már 2 ÉVE. Majdnem kezdettől, de így is NAGYSZERŰ .Sok-Sok SZERETETTEL:Erzsi Kanadából

tovább

Statisztikák
- 2008.06.03.

tracker
jelenlévő látogatók

2008. március 2-től Ezoterika-filozófia

2008.01.11-től-Magán oldalak
Webtop
2008.1.20-tól-Egészség
LINKTAR.HU
2008.1.22-től-Természet

2008.01.11-től-Egészség, életmód
Nevek és rezgésszámok

Állítsd a sorsot szolgálatodba! A számmisztika szerint nevünk befolyásolja a szerencsénket, de akár a bajt is vonzhatja. Minden szülő azt szeretné, ha gyermeke sikeres lenne, de arra kevesen gondolnak, hogy ebben segítheti, ha szerencsés nevet választanak neki.

A neveknek ugyanis numerikus értékük van, és ez az érték legalább olyan súllyal esik latba, mint a születési dátum. A számmisztika segítségével ki lehet számítani minden név rezgésszámát, azt, hogy milyen energiát vonz magával. Ha valakinek a szülei nem gondoltak előre a jövőjére, az ember saját maga is választhat új nevet, becenevet, esetleg az is elég, ha egyetlen betűt told a régihez, vagy felveszi a házastársa nevét, hogy a betűk számértéke vonzza a szerencsét. De nemcsak a személynevekben rejlik a siker kulcsa, hanem a cégek (kft-k és bt-k) nevében is.
A betűk számértéke

1 A, J, S
2 B, K, T
3 C, L, U
4 D, M, V
5 E, N, W
6 F, O, X
7 G, P, Y
8 H, Q, Z
9 I, R

Így számíthatod ki neved számértékét

Nézd meg táblázatunkban neved egyes betűinek számértékét. Add össze a számokat. Példa: NAGY KATALIN -> 5+1+7+ 7+ 2+1+2+1+3+9+5=43. A kapott kétjegyű szám egyes számait ismét add össze, míg egyjegyű számot nem kapsz – ez nevednek számértéke: 43 -> 4+3=7. A 7-es azt jelzi, viselője erős karakter, aki belelát másokba.
Ám ha valaki KATA-ként használja szívesebben nevét, és így is becézik, akkor a rá jellemző szám (5+1+7+7+2+1+2+1) a 2+6=8-as, vagyis neki már keményen meg kell küzdenie mindenért.

A számok jelentése

1 A tökéletes szám, az egység szimbóluma. Az 1-es jegyében született ember határozott, kreatív, egyszerű és mégis nagyon összetett egyéniség. Győztes típus, merész és vállalkozó szellemű. Hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, ám szerencséjére ritkán marad alul valamiben a többiekkel szemben.

2 A dualitás, az ellentétpárok száma. Benne van a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Aki e szám jegyében született, érzékeny lélek, szívesen segít másokon, belső erővel rendelkezik, akár gyógyítani is tud.

3 Az ellentétek feloldásának száma. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálását jelzi. A szám szülötte örökké kételkedik, ellenkezik, és épp ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a tökéletes egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is. Legfontosabb célja a világ jobbítása, az ellentétek megszüntetése, és ezért bármikor tenni is képes.

4 A rend és titkok jelölője. Aki e szám jegyében született, az elsősorban szellemi téren kreatív. Ám mivel ragaszkodik a hagyományokhoz, a stabilitáshoz, fél a felfedezésektől, mindig megmarad a középszerűség határain belül. Hiányzik belőle a kockázatvállalási kedv. Inkább végrehajtó, mint irányító alkat.

5 A korlátok nélküli szabadság jelölője. Aki e szám jegyében született, könnyedén veszi az életet. Optimista és bizakodó, szereti az élvezeteket, szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Nem tervez hosszú távra, a pillanat örömét élvezi. A szerencse általában mellé szegődik.

6 A kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jelképe. Szülöttei társaságkedvelők, értik a tréfát, jókedvűek, segítőkészek. Megvetik az ügyeskedést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés kézzel nyúlnak mindenhez, s mert ők maguk is szívesen segítenek másokon, mindig akad, aki segít nekik.

7 A bölcsesség, az okkult tudás, a feltárandó titkok száma. A hetes szülöttei olyan tudás birtokosai, amivel irányíthatják a többieket. Könnyen felszínre hozzák a tudatalattiban rejlő érzéseket, gondolatokat, nagyon erős az intuíciójuk, szinte belelátnak másokba. Erős akaratukkal szinte hipnotizálni képesek környezetüket, de sosem élnek vissza természetfeletti képességeikkel.

8 Negatív rezgéseket közvetítő szám. Megpróbáltatásra, nehéz helyzetekre utal, szenvedést, betegséget tartogat. Aki e szám jegyében született, annak keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, nem adja fel. Kitartásában rejlik a sikere.

9 A megtestesült erő, hiszen a hármas erejét megháromszorozva hordja magában. Filozofikus, tanítói alkat. E szám szülöttei önzetlenek, önfeláldozóak, segítőkészek. Az emberiség sorsának jobbításán fáradoznak, saját érdekeiket képesek háttérbe szorítani. Soha nem gazdagodnak meg, mert amint hozzájutnak valamihez, szétosztják a rászorulók közt.

10 A hatalom, a szövetségek, a szerződések és a központi akarat jelképe. A 10-es jegyében született emberek életét a hatalom megszerzése és gyakorlása tölti ki. Csak vezetői szerepben érzik jól magukat. (Vehetjük 1-nek is, hiszen a számmisztika a kétjegyű számokat összeadja, de vannak rendszerek, ahol önállóan szerepel, és mint az első kétjegyű szám, az egyes adottságait megtízszerezi.)

Különleges számok

3, 7 A görög-római kultúrkörben a 3-as és a 7-es szent szám. A 3-as a szentháromságban rejlő tökéletes egység jelképe. A 7-est a napok és (az akkor ismert és megfigyelt) bolygók száma tette kabbalisztikus erejűvé. Háromszor vagy hétszer kellett elmondani a varázsigét, hogy hasson. A hippokratészi orvoslásban a hetedik napot tartották a beteg krízisnapjának, ha azt túlélte, életben maradt.

13 Nemcsak a babona, a számmisztika szerint is szerencsétlen szám. Az ókori görögök a hónap 13. napján soha nem kezdték el a vetést. A kereszténység arra vezeti vissza a 13-asban rejlő balsorsot, hogy Jézus tizenharmad-magával ült asztalhoz az utolsó vacsorán. A numerológusok szerint a 13-as tükörképe, vagyis a 31-es ugyancsak negatív rezgéssel bír. És mert a számmisztika alaptanítása, hogy a kétjegyű számokat addig kell összeadni, amíg egyetlen számjegy nem lesz belőle, a 4-est is negatív számnak nevezték, de a 40-es (4+0) is sok bajt hozhat. A 40-es a Bibliában és a mesékben is gyakran előforduló szám: Jézus negyven napra vonult ki a pusztába étlen-szomjan, Ali babát negyven rabló támadja meg...

11 A számmisztika egyik mesterszáma, amely a nagy lehetőségek mellett rejtett veszélyeket is tartogat. Uralkodó bolygója az Uránusz. Tehát akinek születési adatai, vagy nevének betűi a 11-est adják ki, az rendkívül energikus, a világ megváltoztatásának szándéka vezeti. Hogy jó irányba, vagy rosszba, az nagyban függ születési bolygóitól, illetve a számmisztika által kapott többi értéktől is. Egy biztos, nehezen tud szót érteni kortársaival, mert az emberek többsége nem tudja követni gondolatmenetét.

22 Szintén mesterszám: az igazi szerencsét jelöli. Akinek nevében a 22-es rejlik, bármit képes elérni. Uralkodó bolygójának a Plútót tartják, ez jelzi azt a pusztítva építő energiát, ami a 22-est hordozó emberben rejlik. Ő az, aki csak a romokon építhet új világot.

Sorsfordító keresztelő
Az egyik dunántúli, határ menti faluban élt egy gazdag sváb család. Évtizedek múlva is úgy emlékezett rájuk a környék, hogy jó szívű, dolgos família volt, de valaki elátkozhatta őket, mert a háború után évtizedeken át csak a baj érte őket. A legkisebb unoka tudta megtörni az átkot, ő ma egy jól menő cég ügyvezetője. Egy véletlen folytán tudta meg, hogy a falubeliek által átoknak vélt rossz sorsot a család névváltoztatása okozta. Német családnevüket a háború alatt nagyapja magyarosította, négy fiát és egyetlen lányát az új vezetéknévvel anyakönyveztette. Az új névvel valahogy soha, semmi nem sikerült. Vállalkozásuk tönkrement, házuk leégett, a fiúkat baleset érte. A lány pedig úgy esett teherbe, hogy vőlegénye kámforrá vált az esküvő előtti héten. S mert az apa nélkül születő gyerekeknek az anyjuk költött nevet adhat, a kis Ferencet a nagypapa eredeti, sváb nevén anyakönyveztették. Szerencséjére.

Forrás: http://www.astronet.hu
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


10 hozzászólás

Éva [ 2015-03-13 19:53 ]

Asszonyok a férjezett nevüket vagy a leánykori nevüket kell figyelembe vegyék a számitásnál ??Olvasó [ 2013-07-18 12:18 ]

A 13-as szám magyarázata szerintem hülyeség és a duális szemlélet negatív oldalát tükrözi csak.

Vajon a 12 bolygó és a Nap (13.) is rosszat hordoz magában, mikor ő az éltető forrás?Király Éva [ 2012-10-16 19:42 ]

Csíky Ildikó "Sorsunk a számokban" c. könyvének 2001-es kiadásában a betűk számértéke teljesen más. Akkor az abban foglaltak teljes mértékben helytelen számítások? Nem régen kaptam numerológiai számítást, ahol valóban a fenti értékek szerepelnek. Akkor mi van most? Melyik a helyes érték? Várom Csíky Ildikó válaszát.Zsóka [ 2009-09-01 14:31 ]

nömmix!

Eme betű rezgésszámát nem tudom, szerintem ugyanannyi, mint a sima a-nak, lévén, hogy az latin megfelelője.

Most, amikor kiszámoltam a használt nevem (amit én választottam magamnak) döbbentem tapasztaltam, hogy teljesen lefed engem.

De ugyanez vonatkozik a klub nevére, az Új Korra is. S ezekben éppen az a döbbenetes, hogy ráérzés alapján választottam.

Többféle numerológiai elemzéssel találkoztam már, de alapjában túl sok különbség az eredmények alapján nincs.


nömmix [ 2009-09-01 14:25 ]

Még valami: az ä-nak mennyi a számértéke?nömmix [ 2009-09-01 14:23 ]

Zsóka!
Örülök a felvetett témának!
A Csíky Ildikó féle numerológia máshogy osztja el a betűk-számok megfelelőjét, pl. a, i, j, q, y - ezek értéke 1-es, vagy pl az r értéke 2-es... A könyvben állítja, mennyi mindenkinek az élete megváltozott, miután javaslatára ezt-azt változtattak. (Lakhely, munkahely...stb rezgését is tárgyalja.)
Te mit gondolsz a numerológiáról, szerinted tényleg azt a rezgésszámot adja Neked a neved, ami kijött, ill ismerőseidnek, másoknak is?Zsóka [ 2009-09-01 11:23 ]

Crissy

Én azt a nevemet számoltam ki, amelyet én szeretek. Hiszen az a fontos, hogy te hogyan nevezed magad, mert ezzel fejezed ki az egyéniségedet.

Tehát: amelyik Neked kedves!
Crissy [ 2009-09-01 11:04 ]

üdv
nekem két keresztnevem van anyakönyvezve, de a hétköznapokban egyáltalán nem használom a másodikat.
hogyan számoljak?
a teljes nevem vagy csak amit használok?
vegyem-e figyelembe a becenevet amit persze nem mindenki használ velem szemben?

köszönöm
Zsóka [ 2009-08-31 13:13 ]

Azt tanácsolom, hogy azt a neved számold ki, amelyen szólíttatod magad. Az én teljes nevem Gergely Erzsébet, de mivel csak a Zsókát használom, ebben a felállásban számoltam: Gergely Zsóka

Remélem, segített a válasz.
naivka [ 2009-08-31 13:06 ]

Ezt okvetlen megfogom csinálni.Férjes asszonyok a lánykori nevüket számolják ki???Köszönöm!!!

A világon nem a tudomány, a szeretet művel csodákat.

Honlapkészítés