ÚJ KOR KLUB
"LEGYEN FÉNY A LELKEDBEN, SZERETET A SZÍVEDBEN!"

Keresés a honlapon


Üzenőfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációOlvasóink írták
- 2010.06.26.

Szemezgetés a köszöntőkből: Három évesek lettünk!

Sokáig olyan helyen dolgoztam, ahol nagyon sok természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó előadás vált életem részévé.A létem fontos része volt mindez, teljesen más lettem, de nem tagadhatom azt sem, hogy nagy csalódás volt, hogy nagyon-nagyon ritkán láttam arra példát, hogy előadóink az életben is azt képviselték, úgy élték a napjaikat, ahogy "hirdetett hitük" szerint elvárható lett volna...Téged ugyan nem ismerlek személyesen, de az a munkássság, amit itt látok, kivívta őszinte tiszteletemet. Köszönöm Neked ezt a kivételt erősítő példát/ is/!
...Isten fizesse meg Neked mindezt úgy, ahogy számodra és minden érintett számára a legszeretteljesebb...
Irén

Sok szeretettel gratulalok a harmadik evfordulohoz.
Gondolatban atolellek es szivem meleget kuldom Feled. Koszonom, hogy vagy nekunk es faradsagot nem kimelve taplalsz bennunket azzal a sok szeretettel, ami Toled jon. Isten aldjon meg erte.
Emőke - Kanada

Százszor megkérdezem magamban: ki vagy Te? Honnan ez a mérhetetlen szeretet amit naponta adsz nekünk.
Köszönöm, hogy megtaláltalak. Idős korom bearanyozója vagy. Áldjon meg az Isten.
Gizella

Arra gondoltam, ezúttal talán kifejezőbb lesz, ha egy kedvenc idézetemmel köszönöm meg mindazt, amit tőled kaptam és kivánok NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT:
"Csak akkor lélegzünk szabadon, ha egy rajtunk kivül álló közös cél köt össze testvéreinkkel. Ilyenkor ráeszmélünk, hogy szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba." (Saint-Exupéry)
Judit - Székelyudvarhely

...ezer köszönet ezért a nagyszerű oldalért, amivel ebben a nyomasztó és zűrzavaros világban FELDOBSZ minket naponta. Büszke és boldog vagyok, hogy ennek a szépségnek a része lehetek és már 2 ÉVE. Majdnem kezdettől, de így is NAGYSZERŰ .Sok-Sok SZERETETTEL:Erzsi Kanadából

tovább

Statisztikák
- 2008.06.03.

tracker
jelenlévő látogatók

2008. március 2-től Ezoterika-filozófia

2008.01.11-től-Magán oldalak
Webtop
2008.1.20-tól-Egészség
LINKTAR.HU
2008.1.22-től-Természet

2008.01.11-től-Egészség, életmód
OSHOSzeretnél természetes, beteljesítő szerelemben élni? Osho a rá jellemző szellemességgel, humorral és megértéssel intéz kihívást hozzád, hogy elutasítsd azokat az egészségtelen kapcsolati mintákat, amelyeket a környezetedben élőktől tanultál, és önállóan fedezd fel a szeretet jelentését. A szeretet olyan új útjait tárja eléd, amelyek örökre megváltoztatják az emberekhez fűződő viszonyodat. A Szerelmesen arra ösztönöz, hogy fenntartás nélkül fogadd életedbe a szeretetet, és a maga teljességében élvezd az életet.

Letöltés itt>>>Az elmenélküliség állapota ismeretlen Nyugaton, pedig csak az elmenélküliség állapotában válik valaki tudatossá arról, ami túl van az elmén. Mert amikor az elme összes fecsegése abbamarad, és nincs többé zaj, hallható a lényed csendes kis hangja. Az első alkalommal ébredsz tudatára: "Itt vagyok. Nem is voltam ott azon a nyüzsgő helyen. Mindig is itt voltam!" És önmagad elmén túli ismeretének egy egyszerű pillanata megadja neked a mesterkulcsot. Az elme most már sose válhat a mestereddé. És ha az elme sose válhat a mestereddé, akkor sose kergethet őrületbe. Most már az elme nem folytathatja tovább, hogy begyűjtsön bármit, amit csak akar. Miután a lényed érvényesül, az elme - azonnal - engedelmessé válik - olvashatjuk a kötet hátlapján.

Letöltés itt>>>"Először is, jól jegyezd meg: az intellektualitás nem intelligencia. Az intelligencia a belső tudatosságod kifejlődése. Semmi köze a tudáshoz - a meditatívsághoz van köze. Az intelligens ember nem a múltbéli élményei alapján cselekszik, hanem a jelenben működik."

Osho megkérdőjelezi azt az elméletet, miszerint az intelligencia fejlesztésének legjobb módja az intellektus tréningezése. Az intellektus darabjaira bontja a dolgokat, hogy lássa, hogyan működnek; az intelligencia összerakja a részeket, hogy lássa az egész működését. Osho azt állítja, hogy csupán az intelligencián keresztül válaszolhatunk kreatívan a változó világ kihívásaira.

Ez a kötet - ahogy a teljes sorozat is - arra törekszik, hogy rávilágítson azokra a tévhitekre és nézőpontokra, amelyek nem engedik, hogy igazán önmagad lehess. Arra ösztönöz, hogy nézz szembe mindazzal, amit leginkább próbálsz elkerülni, hiszen ez adja meg a kulcsot a valódi felismerésekhez és az erőhöz.

Az intellektus és az intelligencia elkülönítésével segítséget kapsz ahhoz, hogy tudatosítsd magadban, miként közelíts a problémákhoz - legyen az logikai, érzelmi vagy gyakorlati kérdés -, és miként oldd meg őket.

"Az élet intelligens. Csupán az ember vált unintelligenssé. Tönkretette az élet természetes áramlását. Az emberen kívül semmiben nincs unintelligencia. Láttál-e már olyan madarat, amelyet hülyének nevezhettél? Láttál-e már olyan állatot, amelyet idiótának nevezhettél? Nem, ilyen dolgok csupán az emberrel történnek. Valami elromlott. Tönkretették az ember intelligenciáját, megrontották, megnyomorították."

Előszó

Az intelligencia nem az, aminek gondolod

Először is, jól jegyezd meg: az intellektualitás nem intelligencia. Intellektuálisnak lenni egyet jelent a hamissággal, az intelligencia színlelésével. Nem valódi, hiszen nem a tiéd; kölcsönzött.
Az intelligencia a belső tudatosságod kifejlődése. Semmi köze a tudáshoz – a meditatívsághoz van köze. Az intelligens ember nem a múltbéli élményei alapján cselekszik, hanem a jelenben működik. Nem reagál, hanem válaszol. Éppen ezért mindig kiszámíthatatlan; senki sem tudhatja biztosan, mit fog tenni.
Egy katolikus, egy protestáns és egy zsidó ember beszélgetett egy közös baráttal, aki elmondta nekik, hogy már csak hat hónap van hátra az életéből.
– Mit tennél – kérdezte a férfi a katolikust –, ha az orvosod szerint már csak hat hónapod lenne?
– Ó! – sóhajtott a katolikus ember. – Az összes vagyonomat az egyháznak adnám, úrvacsorát vennék minden vasárnap, és rendszeresen elmondanám az Üdvözlégyet.
– És te? – kérdezte a protestánst.
– Eladnék mindent, körbehajóznám a Földet, és nagyszerűen érezném magam!
– Hát te? – fordult a zsidóhoz.
– Én? Felkeresnék egy másik orvost.

Ez az intelligencia!

Letöltés itt!"Ha keresel - már tévúton vagy, mert keresni csak akarattal lehet. Ha a fejed tele van, akkor oda már nem fér be semmi. Nem a titok van elzárva, te vagy elzárva. Az elméd a zárt. Isten kopogtat, de te nem engeded be. Nem is tudod, hogy kopogtat, mert nem vagy otthon. Az agyad valahol kint kószál, a jövőben..."

A letöltéshez kattints ide>>>Amikor azt mondom, hogy "elveszett gyermekkor", az ártatlanságra gondolok - arra az ámulattal teli gyermeki tekintetre, amikor még nem tudtál semmit, nem volt semmid, mégis a világ tetején érezted magad. A csoda és az öröm aranypillanatai voltak azok: még nem tudtad, mi a feszültség, nem aggódtál, nem szorongtál semmi miatt - ezt az állapotot kell visszanyerned, ezt kell újból megtalálnod! (...) Csupán egyetlen olyan lényegi pont van benned, ami mindig, mindenhol, feltétel nélkül ott lesz veled. Az sem számít, ha a pokolban vagy, akkor is veled lesz; az sem számít, ha a mennyországban vagy, mert ott is veled lesz. Lényed esszenciális magvát megtalálni annyit jelent, hogy elérted a tökétes ártatlanságot, és egyben ráleltél a legnagyobb bölcsességre is, ami a földön valaha létezett.

A letöltéshez kattints ide>>>Az ego nem más, mint a valódi éned ellentéte. Az ego nem te vagy. Az egót a társadalom találta ki; ezzel csapnak be, hogy nyugodtan játszadozhass tovább vele, mint valami játékszerrel, és soha ne gondolkozz el azon, hogy mi is a valóság. Ezért mondom folyton, hogy amíg nem szabadulsz meg az egódtól, addig képtelen leszel megismerni önmagadat. (...) Az igazság keresése pontosan itt kezdödik: bármit is mondott neked a társadalom arról, hogy ki vagy, felejtsd el, verd ki a fejedböl! Biztosan nem az vagy, amit mondtak, hiszen rajtad kívül senki nem tudhatja, hogy ki is vagy valójában... senki, csak te. Rajtad kívül senki nem léphet be léted titkainak kamrájába. Senki nem tudhat róla semmit, tehát bármit is mondtak, az tévedés volt. Felejtsd el!

A letöltéshez kattints ide>>>A legtöbb dolog, amiben a nö és a férfi különböznek, csak viszonylagos. A különbségeket éppen hogy meg kellene becsülni, fenn kellene tartani, mert ezek teszik vonzóvá egymás számára a két nemet. Nem egymás elítélésére kellene használni öket. Én azt szeretném, ha a két nem egy szerves egységgé válna, megtartva közben önnön szabadságukat, mert a szeretet nem megköt, hanem szabaddá tesz. És akkor egy szebb világot hozhatnánk létre. Az emberiség egyik fele most meg van fosztva attól a lehetöségtöl, hogy ebben közremüködhessen, pedig ez a fél, a nö, nagyszerü adottságokkal rendelkezik ahhoz, hogy egy szebb világ jöhessen létre. Az ö közremüködésével egy gyönyörü paradicsom lehetne a világ...

A letöltéshez kattints ide>>>Osho szerint a bátorság nem azonos a félelem hiányával, inkább szembenézés a jelenlétével. Bemutatja, honnan erednek a félelmeink, miként érthetjük meg ezeket, és honnan meríthetünk bátorságot szembesülni velük. Arra biztat minket, hogy örüljünk minden bizonytalanságnak és változásnak, amelyek lehetöséget teremtenek az új élményekre, s önmagunk és a bennünket körülvevö világ megértésére. Útmutatást ad belsö bátorságunk fejlesztéséhez, képessé tesz hitelesen és elégedetten élni mindennapjainkat. Ezáltal lesz merszünk kiállni az igazunkért, szembeszegülni mások jogtalan véleményével, s magunkhoz ölelni az ismeretlent – a kapcsolatainkban, a karrierünkben vagy akár annak megértésében, hogy kik vagyunk és hová tartunk. A kötet számos meditációs technikát is tartalmaz, amelyek segítenek megbarátkozni félelmeinkkel.

A letöltéshez kattints ide>>>OSHO - Féltékenység, szeretet és kapcsolódás a XXI.-ik században

A letöltéshez kattints ide>>>Az ürességnek nincs szüksége támaszra,
a mahámudrá a semmin nyugszik.
Minden eröfeszítés nélkül,
inkább lazán és természetesen,
a korlátok ledönthetök
– ezáltal a szabadság elérhetövé válik.
A végsö megismerés valójában egyáltalán nem is megismerés, hiszen maga a megismerö elvész. Amikor pedig nincsen megismerö, mit lehet mondani róla? Ki fogja elmondani? Ki fog beszámolni róla? Amikor az alany eltünik, a tárgy szintén el kell, hogy tünjön – a partok eltünnek, csupán a megismerés folyama marad. A tudás jelen van, de az, aki tudja, már nincs.
Ez a baj az összes misztikussal. Eljutnak a legvégsö tudáshoz, de sohasem képesek azt elbeszélni követöiknek. Nem tudják elmondani azoknak, akik az értelmükkel szeretnék azt felfogni. A misztikusok eggyé válnak a tudással. Az egész lényük róla mesél, de itt nincs lehetöség az intellektuális megértésre. Neked adhatják, ha képes vagy elfogadni. Megengedhetik, hogy megtörténjen benned, ha te is megengeded; ha befogadó vagy és nyitott.

A letöltéshez kattints ide>>>SZABADSÁG - MERJ ÖNMAGAD LENNI!

"Ne légy törpe. Próbáld elérni a képességeidben rejlö legvégsö magasságot. De csak a saját igazságod, a saját felfedezésed fog felszabadítani; semmi más nem tudja ezt megtenni."
Osho a szabadság három dimenzióján keresztül mutatja be az önmegvalósítás lehetöségeit. Az elsö, amikor szabaddá válsz "valamitöl", ez az állapot a külsö erök - szülök, társadalom, vallás - által rád kényszerített korlátok lerombolása. A következö fázis a szabadság "valamire", egy pozitív állapot, amelyben magadhoz ölelsz és megteremtesz valamit - például egy kiteljesítö kapcsolatot, egy müvészi vagy humanitárius látomást. És végül létezik a "puszta szabadság", a legmagasabb rendü és legértékesebb fázis. Ez utóbbi több mint csupán ellenezni vagy támogatni valamit; ez az a szabadság, amelyben egyszerüen önmagad vagy, és igaz módon válaszolsz minden egyes pillanatra.
Ez a kötet - ahogy a teljes sorozat is - arra törekszik, hogy rávilágítson azokra a tévhitekre és nézöpontokra, amelyek nem engedik, hogy önmagad lehess. Arra ösztönöz, hogy nézz szembe mindazzal, amit elkerülni próbálsz, hiszen ez adja majd meg a kulcsot a valódi felismerésekhez és az eröhöz. Segít beazonosítani a szabadságod útjában álló akadályokat, akár a környezeted, akár saját magad állítottad öket. Segít bölcsen megválasztani a megvívandó csatákat, és megtalálni a bátorságot ahhoz, hogy hü legyél önmagadhoz.

A letöltéshez kattints ide>>>Az ego tápláléka a küzdelem. Ha küzdhetsz valami ellen, akkor az ego remekül érzi magát. De ha nincs küzdelem – az ego egyszerüen elpárolog. Küzdelem nélkül az ego egyszerüen életképtelen. Az indok nem számít, akár világi ügyekért, akár spirituális célokért, de harcolnia kell. Akár másokkal, akár saját magaddal küzdesz, de küzdesz. Akiket világi embereknek nevezel – másokkal viaskodnak. Akiket spirituális embereknek nevezel – önmagukkal harcolnak. De a küzdelem mindkét esetben ugyanaz: az ego tápláléka.
A valóság akkor tárul fel elötted, ha abbahagyod a küzdelmet. Akkor Te is eltünsz, mert küzdelem nélkül az ego rögtön életképtelenné válik. Az egónak állandó pedálozásra van szüksége. Ez pont olyan, mint a biciklizés. Ha nem pedálozol tovább, akkor elöbb-utóbb eldölsz. Egy darabig még gurulsz a korábbi lendülettöl, de aztán hamarosan megállsz, és vége. Az egónak szüksége van az együttmüködésedre – te tartod életben az örökös küzdelemmel, ellenállással.

A letöltéshez kattints ide>>>Az élet rövid, energiánk pedig véges, nagyon is véges, és ezzel a véges energiával kell megtalálnunk a végtelent. Ez alatt a rövid élet alatt kell megtalálnunk az örökkévalót. Ez nagy feladat, nagy kihívás. Tehát kérlek, ne aggódj jelentéktelen dolgok miatt.
Mi az, ami fontos, és mi az, ami nem? A buddhák definíciója szerint minden, amit a halál elvesz – jelentéktelen. Csak az a fontos, amit a halál sem tud magával ragadni. Mindig emlékezz erre a definícióra, legyen mindig ez a próbakõ. Ez a próbakõ azonnal megmutatja a választ.
Láttad már, ahogy az aranyat vizsgálják a próbakövön? Most legyen ez a te próbaköved: „el fogom ezt veszíteni a halállal?” Ha igen, akkor az nem fontos. Akkor a pénz nem fontos – hasznos, de nem fontos, nem lényeges. Hatalom, rang, presztízs – jön a halál és nyomtalanul eltörli mindet, mint víz az írást a homokparton. Miért ez a nagy hûhó mindezekért erre a néhány napra, amíg itt vagyunk? Hisz ez csak egy karavánszeráj, csak éjszakára maradunk, holnap már indulunk is tovább.
Ne feledd, csak az a fontos, amit magaddal vihetsz, amikor elhagyod a tested. Ez azt jelenti, hogy a meditáció kivételével semmi más nem fontos. A tudatosság kivételével semmi sem fontos, mert a halálban csak a tudatosság õrizhetõ meg. Minden mást elragad a halál, mert minden mást kívülrõl kaptál. Belülrõl csak a tudat fakadhat, így azt senki el nem veheti. De a tudatosság árnyalatai – az együttérzés, a szeretet – megmaradnak, hisz ezek a tudatosság legbelsõ, valódi összetevõi.
Azzal a tudatossággal mész a halálba, amit addig elértél. Az minden kincsed.

A letöltéshez kattints ide>>>z emberek általában azt hiszik, hogy amikor majd nyugdíjasok lesznek, mást se fognak csinálni, mint pihenni, lazítani, örülni a szabadidönek. Amikor azonban valóban eljön a nyugalomba vonulás ideje, az ember rájön, hogy nem tud pihenni, nem tud ellazulni, mert egész életében nyugtalan, feszült, ideges volt; egy nyugodt pillanata sem volt. És most hirtelen – csak azért, mert eljött a nyugdíj ideje – a test nem képes megváltozni; hatvan év megszokása nem oldható fel csak úgy.
Ráadásul az öregkor egyre inkább kitolódik; Európában sem ritka már a nyolcvan, kilencven, száz, vagy százhúsz év. A Kaukázusban vannak, nem is kevesen, akik már a százötven éves koron is túl vannak. És van néhány olyan is, aki száznyolcvan is elmúlt. Ezek az emberek még mindig kint dolgoznak a földeken, a gyümölcsösökben, a kertekben – igénylik a munkát. Ha valaki száznyolcvan évig élhet egyébként, akkor nem követelheted, hogy vonuljon vissza hatvan éves korában... életének csak az egyharmadát élte le... mi lesz a maradék kétharmad résszel? Kell, hogy feladatuk legyen ezután is.
Lassanként azonban minden munkát a gépek fognak végezni; a gép jobban, hatékonyabban, gyorsabban dolgozik. Ezer ember munkáját elvégzi egyetlen gép. Tízezer ember helyett dolgozik egyetlen számítógép... Az öregek szívesebben meghalnának, mintsem hogy fölöslegesnek érezzék magukat.
Több fejlett országban is léteznek olyan szervezetek, ahol az idösek alkotmányos jogot követelnek az öngyilkosság elkövetéséhez – és ezért nem hibáztathatja öket senki. Joggal mondják, hogy „Eleget éltünk már, szükségtelen tovább nyüglödnünk; örök nyugalomba szeretnénk vonulni. Mindenen keresztülmentünk már, nem vagyunk kíváncsiak már semmire. Nincsenek már álmaink, nincsenek már vágyaink. A Holnap üres és ijesztö számunkra – jobb lenne már meghalni.”
Én támogatom ezt a gondolatot; az eutanázia gondolatát. Minden országban, minden kórházban müködnie kellene ilyen szolgáltatásnak azok számára, akik meg akarnak halni. Lehetne egy korhatárt szabni; mondjuk, ha valaki elmúlt nyolcvan éves, és meg szeretne halni... nagyon szép elökészületeket lehetne tenni: az ember pihenhetne, meghívhatná a barátait, a régi kollégáit, a szeretteit, szép zenéket hallgathatna, novellákat, verseket olvashatna, megnézhetné kedvenc filmjeit... mert ez az utolsó hónap.
Mi értelme van a fölösleges kínlódásnak? Elég egy injekció, s az ember egyre mélyebb álomba, majd végül a halálba merül. Egészen bizonyos vagyok, hogy az orvostudomány és minden kormány elöbb-utóbb fejet hajt majd ez igény elött, mert annyira humánus és természetes, hogy ha valaki eleget élt már – ha valakinek már a gyerekei is öregek, már ök is visszavonulni készülnek – akkor be kell fejezni.
Ha már a születés joga nem a tiéd, akkor legalább azt hadd döntsd el te, hogy mikor és hogyan halj meg. Ez, az alapvetö emberi jogok része kell, hogy legyen.

A letöltéshez kattints ide>>>Kétféle út áll nyitva az ember elött: a harcosé és a szerelmesé. Te döntesz, melyiket akarod járni.
De ne feledd... mindennek vannak bizonyos következményei.
Ha a harcos útját választod, és harcba szállsz mindazzal, ami körülvesz, folyton gyötrödni fogsz. A harc pokollá tesz körülötted mindent: már maga a harcos hozzáállás létrehozza a poklot.
De választhatod a szeretö útját, a résztvevö útját, akinek a mindenség az otthona, aki nem idegen. Akkor otthon vagy. Nincs küzdelem. Egyszerüen csak együtt áramolsz a folyóval. Akkor rádtalál az extázis: akkor minden pillanat eksztázis és virágzás lesz.
Sem pokol, sem mennyország nem létezik rajtad kívül. Töled függ, hogyan nézel a mindenségre. A vallás a szerelemes útja, a tudomány a harcosé.

A letöltéshez kattints ide>>>Jézus azt mondta: az, hogy a test a Szentlélek jóvoltából megjelent e földön, az csoda - de hogy e testben a lélek megnyilatkozhat: az a csodák csodája. Erre mondják Indiában, hogy kétszer született. Mit jelent ez? Hogy lehet kétszer születni? A második születés a lélek születése. A szeretkezés, a fogamzás, a szülés mind biológiai folyamatok. Ezeket jól ismerjük, és ezért felejtjük el, hogy ezek mind csodák. A folyamat elsö lépcsöje a test születése. A második lépcsö a lélek születése - de ez nagyon ritkán következik be. A testben alvó lélek nagyon ritkán ébred fel... mélyen alszik. De néha az álom nem annyira mély; például amikor szerelmesek vagyunk, vagy részt veszünk egy születésnél, vagy valaki, akihez közel álltunk meghal. Ezek rendkívüli alkalmak. A lélek ilyenkor ébredezik. Kissé felocsúdunk a mély álomból, és már csak (szinte) szundikálunk. Ilyenkor sokszor sírunk, remegünk, vagy ok nélkül hahotázunk. Az úgynevezett normális ember, ha ilyenkor lát minket, akkor a fejét csóválja és azt hiszi, megbolondultunk... Csak a bátor ember mer felébredni, azaz felelösséget vállalni a létéért... ...A test a megszokások rabja; csak reagál, ha stimulációt kap. Nevet, ha csiklandozzák. Dolgozni megy, mert muszáj, liheg Mária után, mert ösztönei erre utasítják. Az ember akár kilencven évet is élhet egyetlen tudatos tapasztalat nélkül. Osho azt mondja: ez nem élet. Az élet valójában a lélek születésével kezdödik - ez a csodák csodája, amiröl Jézus beszél. Ha úgy hiszed, hogy ébren vagy, akkor is alszol, és már sok életet átaludtál... Legyen ez a könyv vekker a kezedben. Osho sok nehéz szülésnél segédkezett; remélem, neked is sikerülni fog kimászni a megszokások és beidegzödések börtönéböl, és létedre ébredsz. A lélek születése - az egyetlen Szabadság. Hála és szeretet a Mesternek... Töle tanulsz meg szemeiddel látni.

A letöltéshez kattints ide>>>2.részA Tao nem más, mint Isten egy másik neve. És ez egy sokkal szebb név, mert az "Isten" szó már túlságosan is elcsépelt. (...) Ebben a tekintetben a Tao igazán gyönyörü. A Taót nem bálványozhatod, mert képzeletedben nem személyesül meg. A Tao egyszerüen egy alapelv, nem pedig egy személy. Nem bálványozhatsz egy elvet - a Taóhoz nem tudsz imádkozni. (...) A Tao nem jelent mást, mint a mindenek fölött álló elvet, amely egységgé rendezi a mindenséget. A lét nem egy káosz, ezt biztosan állíthatjuk; a lét egy kozmosz. Mérhetetlen rend uralkodik benne, egy önmagából fakadó rend, s ennek a rendnek a neve a Tao. A Tao egyszerüen a mindenség harmóniáját jelenti.

A letöltléshez kattints ide>>>"...Igen, legyözheted a halál e világát, mert lényed legmélyebb magva az örökkévaló része - nem az idöhöz tartozik. Az idöben létezel, de az örökkévalóhoz tartozol. Te vagy az, amin keresztül az örökkévaló behatol az idö világába. Te halhatatlan vagy, de egy halandó testben élsz. A tudatod nem ismer se halált, se születést. Csak a tested az, ami megszületik és meghal. De nem vagy a tudatod tudatában - nem vagy tudatos a tudatod felöl..."

A letöltéshez kattints ide>>>
A világon nem a tudomány, a szeretet művel csodákat.

Honlapkészítés