ÚJ KOR KLUB
"LEGYEN FÉNY A LELKEDBEN, SZERETET A SZÍVEDBEN!"BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációOlvasóink írták
- 2010.06.26.

Szemezgetés a köszöntőkből: Három évesek lettünk!

Sokáig olyan helyen dolgoztam, ahol nagyon sok természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó előadás vált életem részévé.A létem fontos része volt mindez, teljesen más lettem, de nem tagadhatom azt sem, hogy nagy csalódás volt, hogy nagyon-nagyon ritkán láttam arra példát, hogy előadóink az életben is azt képviselték, úgy élték a napjaikat, ahogy "hirdetett hitük" szerint elvárható lett volna...Téged ugyan nem ismerlek személyesen, de az a munkássság, amit itt látok, kivívta őszinte tiszteletemet. Köszönöm Neked ezt a kivételt erősítő példát/ is/!
...Isten fizesse meg Neked mindezt úgy, ahogy számodra és minden érintett számára a legszeretteljesebb...
Irén

Sok szeretettel gratulalok a harmadik evfordulohoz.
Gondolatban atolellek es szivem meleget kuldom Feled. Koszonom, hogy vagy nekunk es faradsagot nem kimelve taplalsz bennunket azzal a sok szeretettel, ami Toled jon. Isten aldjon meg erte.
Emőke - Kanada

Százszor megkérdezem magamban: ki vagy Te? Honnan ez a mérhetetlen szeretet amit naponta adsz nekünk.
Köszönöm, hogy megtaláltalak. Idős korom bearanyozója vagy. Áldjon meg az Isten.
Gizella

Arra gondoltam, ezúttal talán kifejezőbb lesz, ha egy kedvenc idézetemmel köszönöm meg mindazt, amit tőled kaptam és kivánok NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT:
"Csak akkor lélegzünk szabadon, ha egy rajtunk kivül álló közös cél köt össze testvéreinkkel. Ilyenkor ráeszmélünk, hogy szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba." (Saint-Exupéry)
Judit - Székelyudvarhely

...ezer köszönet ezért a nagyszerű oldalért, amivel ebben a nyomasztó és zűrzavaros világban FELDOBSZ minket naponta. Büszke és boldog vagyok, hogy ennek a szépségnek a része lehetek és már 2 ÉVE. Majdnem kezdettől, de így is NAGYSZERŰ .Sok-Sok SZERETETTEL:Erzsi Kanadából

tovább

Statisztikák
- 2008.06.03.

tracker
jelenlévő látogatók

2008. március 2-től Ezoterika-filozófia

2008.01.11-től-Magán oldalak
Webtop
2008.1.20-tól-Egészség
LINKTAR.HU
2008.1.22-től-Természet

2008.01.11-től-Egészség, életmód
Paulo CoelhoPaulo Coelho 1986-ban indult d a Santiago de Compostella-i zarándoklatra. „Azokban a napokban" - vallja a szerzö - „spirituális érdek- lódésem abból a meggyózödésböl indult ki, miszerint létez- nek titkok, rejtélyes utak, amelyeket néhányunk képes lehet megérteni és irányítani, annak ellenére, hogy mindez a legtöbb halandó számáni nem sikerülhetne. Azt gondoltam, hogy ami elvezet az élet rejtélyeinek megismeréséhez, az csak komplikált, nehéz próbatétel lehet." Ez az utazás valódi beavatássá vált, és Coelho minden addigi tudását megváltoztatta annak az egyszerü és természetes igazságnak a felismerése, miszerint „a Rendkívüli az Átlag- emberek útján rejtezik". Íróként annak szentelte magát - érthetö és gördülékeny stílusában -, hogy feltárja lelkünk belsö gazdagságát, és mind- annyian részesei lehessünk e felfedezésnek. Tehát A zarándoklat nagyon fontos szerepet tölt be Coelho munkásságáhan. Nemcsak azért, mert ez az elsö azon kiemel- kedö könyvei között, ahová Az alkimista címü müvét is soroljuk, hanem mert teljes képet fest az olvasó számára az író emberi természetéröl, fílozófiájáról és lélektani elmélyültségéröl.

Letöltés itt>>>
Kr.e. 870-ben virágzik Fönícia, a tengerparti kereskedöállam, az akkori civilizáció egyik legragyogóbb "virága". Ugyanekkor a szomszédos Izrael elfordul Istenétöl, és népe - legalábbis népének nagyobbik része - Baál isten imádásába merül. Föníciát több mint háromszáz éves nyugalom és belsö fejlödés után az asszírok kegyetlen, hódító támadása fenyegeti, Izraelben pedig felbukkan az igaz Isten prófétája, Illés. Hogyan függenek össze ezek az események és törekvések, valójában mi is történt Kr.e. 870-ben és utána ezen a tájon, és mi e valaha volt eseményeknek máig ható értelme? Erröl szól Paulo Coelho misztikus történelmi és vallástörténeti regénye, amely - szerzöje szándékai szerint - sokkal több, mint szokványos múltidézö epikai alkotás, az olvasó számára viszont magánpróféciákkal dúsított, magánmitológiákkal színezett - ókori kulisszák elött játszódó szerelmi történet

Letöltés itt!A szerzö új regényében, mely szinte egy idöben 33 nyelven jelenik meg, egy fiatal brazil lány életét meséli el. Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet. Egy váratlan találkozás révén eljut álmai városába, Genfbe, ahol mesés gazdagságot és hírnevet remélve kezd táncosnöként dolgozni. Hamar ráeszmél, hogy a hírnevet nem adják ingyen, és nemsokára az utcán találja magát, ahol prostituáltként kell megélnie. Az igaz érzelmekröl rég letett ugyan, de a szexualitás új és új utakra csábítja mindaddig, amíg egy fiatal festö fel nem lobbantja benne a szerelem tüzét. Választás elé kényszerül: vagy végleg feloldódik a testiségben, vagy megtalálja saját "belsö fényét", és a szent szerelemben keresi meg a szex helyét.Coelho újabb világsikerü müvében a szerelem szentségéröl és a benne rejlö szexualitásról ír, tabuk nélkül, szenvedéllyel, a töle megszokott spirituális emelkedettséggel.

Letöltés itt!
A világon nem a tudomány, a szeretet művel csodákat.

Honlapkészítés