ÚJ KOR KLUB
"LEGYEN FÉNY A LELKEDBEN, SZERETET A SZÍVEDBEN!"

Keresés a honlapon


Üzenőfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):


Szavazás
BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációOlvasóink írták
- 2010.06.26.

Szemezgetés a köszöntőkből: Három évesek lettünk!

Sokáig olyan helyen dolgoztam, ahol nagyon sok természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó előadás vált életem részévé.A létem fontos része volt mindez, teljesen más lettem, de nem tagadhatom azt sem, hogy nagy csalódás volt, hogy nagyon-nagyon ritkán láttam arra példát, hogy előadóink az életben is azt képviselték, úgy élték a napjaikat, ahogy "hirdetett hitük" szerint elvárható lett volna...Téged ugyan nem ismerlek személyesen, de az a munkássság, amit itt látok, kivívta őszinte tiszteletemet. Köszönöm Neked ezt a kivételt erősítő példát/ is/!
...Isten fizesse meg Neked mindezt úgy, ahogy számodra és minden érintett számára a legszeretteljesebb...
Irén

Sok szeretettel gratulalok a harmadik evfordulohoz.
Gondolatban atolellek es szivem meleget kuldom Feled. Koszonom, hogy vagy nekunk es faradsagot nem kimelve taplalsz bennunket azzal a sok szeretettel, ami Toled jon. Isten aldjon meg erte.
Emőke - Kanada

Százszor megkérdezem magamban: ki vagy Te? Honnan ez a mérhetetlen szeretet amit naponta adsz nekünk.
Köszönöm, hogy megtaláltalak. Idős korom bearanyozója vagy. Áldjon meg az Isten.
Gizella

Arra gondoltam, ezúttal talán kifejezőbb lesz, ha egy kedvenc idézetemmel köszönöm meg mindazt, amit tőled kaptam és kivánok NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT:
"Csak akkor lélegzünk szabadon, ha egy rajtunk kivül álló közös cél köt össze testvéreinkkel. Ilyenkor ráeszmélünk, hogy szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba." (Saint-Exupéry)
Judit - Székelyudvarhely

...ezer köszönet ezért a nagyszerű oldalért, amivel ebben a nyomasztó és zűrzavaros világban FELDOBSZ minket naponta. Büszke és boldog vagyok, hogy ennek a szépségnek a része lehetek és már 2 ÉVE. Majdnem kezdettől, de így is NAGYSZERŰ .Sok-Sok SZERETETTEL:Erzsi Kanadából

tovább

Statisztikák
- 2008.06.03.

tracker
jelenlévő látogatók

2008. március 2-től Ezoterika-filozófia

2008.01.11-től-Magán oldalak
Webtop
2008.1.20-tól-Egészség
LINKTAR.HU
2008.1.22-től-Természet

2008.01.11-től-Egészség, életmód
Rendelj boldogságot az Univerzumtól!

Kérhetsz bármit!

Az igazság az, hogy ha azt hiszed, csak bonyolult rituálék árán tudsz kapcsolatba kerülni az univerzummal, akkor úgy is lesz. Mert egyébként nem! Elég egy csipetnyi koncentráció a kívánságaidra, és aztán nem foglalkozni velük. Próbáld ki, működik!

Vágyaidat persze le is írhatod, és éjszaka az ablaknál beleszavalhatod a Mindenségbe. Vagy amikor senki sem hallja, játszd azt, hogy van egy láthatatlan mobilod, amelyen simán felhívhatod „őket”. Válaszd azt a formát, ami hozzád leginkább közel áll! Add fel a rendelést az Univerzumnak, és kész.De ez fontos!
Hogy ezzel aztán tényleg kész legyen, és ne gondold másnap titokban, hogy hé, ti odafenn, hallottatok egyáltalán? Biztos, ami biztos, megrendelem még egyszer… Képzeld csak el, hogy valamelyik csomagküldő szolgálatnak leadsz egy megrendelőlapot, aztán másnap küldesz egy faxot, hogy megérkezett-e a megrendelésed. Utána pedig még háromszor rájuk telefonálsz.

Egy földi csomagküldő szolgálat talán nem húz ki a megrendelői közül, hiszen végül is a pénzedre pályáznak. A világegyetem törvényei azonban másképp működnek: a megrendelés a hited, a bizalmad révén valósul meg – mert nem kételkedsz, s a rendelésedet elengeded, elfelejted. A felejtésnek az a nagy előnye, hogy nem gondolsz rá, így nem tudsz benne kételkedni és aggodalmaskodni sem.És a másik trükk benne...
Egyetlen látványos siker, és a dolog azontúl működik, mert hiszel benne. Ha van autód, gyakorolhatsz a parkolóhelyekkel. Ha olyan helyre kell menned, ahol általában nem tudsz megállni, akkor indulás előtt rendelj magadnak egy szabad parkolót. Előfordulhat, hogy valaki felhív, vagy kedved támad, hogy másfelé menj, vagy lekésed a zöldet a lámpánál, mert nem oda néztél. Aztán amikor odaérsz, valaki éppen kiáll a kocsijával, pont ott, ahova indultál.

Teszt: vajon nálad is működik?
Ezt igen egyszerűen kiderítheted. Ülj le, és gondold végig, milyen emberekkel találkoztál az elmúlt napokban. Milyenek voltak veled az irodában, az utcán, a kávézóban, milyenek voltak a barátaid? Jók, rosszak? Belevalók, ügyetlenek? Kedvesek, utálatosak? Gondold át jól, mielőtt tovább olvasnál!

Ha kész, következhet az értékelés: a rezonancia törvénye szerint csak azokat az embereket és helyzeteket tudod magadhoz vonzani, amelyek tükröt tartanak bensőd elé. Ha meglátod másokban a szépet, akkor saját lényed szépségét fedezed fel. Ha a többiek kikészítenek, akkor tulajdonképpen te készíted ki saját magad.

Hogy mindezt jobban megértsd, olvasd el ezt a kis mesét: hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy templom, abban pedig egy terem, melynek minden falát tükrök borították. Történt egyszer, hogy egy kutya eltévedt ebben a templomban, és addig bolyongott, míg végül ebben a teremben találta magát. Ahogy hirtelen megpillantotta ezer tükörképét, morogni és ugatni kezdett vélt ellenfeleire. Ám ezek ezerszeresen vicsorogtak és ugattak vissza rá. Erre az eltévedt eb még dühödtebben reagált, míg végül belepusztult ádáz őrjöngésébe.

Telt-múlt az idő, s egyszer egy másik kutya keveredett az Ezer Tükör Termébe. Őt is körülvette ezer tükörképe, csakhogy ez a kutya boldogan csóválni kezdte a farkát – mire az ezer tükör-eb szintén örömteli farkcsóválásba kezdett. Ez a kutya végül jókedvűen és megerősödve hagyta el a templomot.

Senki sem fogja megtudni, de te azért tedd fel a kérdést magadnak: az első vagy a második kutyára hasonlítasz inkább? A második kutya ugyanis sokkal jobb megrendelő. Ha te mégis az „első kutya-típus” lennél, csak azért is rendelj! Legyél nyitottabb a lehetőségekre, egyszer – minden valószínűség szerint a legváratlanabb helyen – jönni fog egy segítő lökés, s az „Univerzális Csomagküldő Szolgálat” idővel egyre jobban működik majd!


Forrás: Elixír magazin
Bagaméri Viki

Mielőtt kipróbálnád, felhívom a figyelmedet arra, hogy tudnod kell: csak az lesz a tiéd, amiről hiszed, hogy megérdemled. Ezért javaslom, olvasd el a következő gondolatokat a rendelésed előtt, s tudatosítsd magadban:

Kattints ide: Mert megérdemled!

S ha mindez megvan, ne tégy semmit, csak várj, s járj nyitott szemmel és nyitott lélekkel!


Tapasztalataidat oszd meg velünk! Működött? Vagy nem? Minden érdekel bennünket!
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


5 hozzászólás

Eszter [ 2012-05-11 10:53 ]

Sziasztok!
Egy barátomtól hallottam az Univerzum Csomagküldő Szolgálatáról. Kipróbáltam és rendeltem. Hittem benne, napokon keresztül minden estén megismételtem a rendelésem nem bizonytalanságból, hanem a megerősítés miatt. 2 hét telt el és megkaptam amit kértem de rájöttem hogy nem volt eléggé részletes a rendelésem, úgyhogy mostmár tudom hogy hibáztam. Tegnap elkezdtem megírni egy részletes leírásban a rendelésem, tudom hogy megkapom, de ma már figyelek a teljességre. Köszönöm a segítséget!Edit [ 2010-12-14 18:04 ]

Szia Zsóka én rendelni akartam szivem lelkemből , szót is akartam fogadni neked de nem működött . pedig meg érdemlem. sebaj nem csűggedem el maj másko sikerűl de köszi annyi mindentt tanulok itt és jó nagyon kösziBEdit [ 2009-10-03 10:52 ]

Szia Zsóka!

Én ház eladásában kértem az Univerzum segítségét,úgy,hogy ne kelljen hirdetni.kb:2hete.Meglepetésemre,amikor e héten, elmentünk a házhoz,jött a szomszéd,névvel ,telefonszámmal,mert érdeklődő van a házra.Működik,köszönöm.
Szép hétvégét!EditEmőke [ 2009-09-06 18:38 ]

50. éves érettségi találkozóra készültünk a hét végén. Minden borzasztót mondtak az időjósok, az osztálytársaim aggódtak, én pedig megkértem az angyalokat, oszlassák el a rossz időt, mert 50 éves érettségi találkozó csak egy van, és MEGÉRDEMELJÜK, hogy jó időnk legyen.
Szombaton reggel fél 10-kor, iskolánk felé menet zuhogott az eső, fújt a szél. Mire a kapuhoz értünk, elállt. Bementünk az osztályterembe, megkezdtük a beszámolókat és fél 11-kor beragyogott az ablakokon a napsütés, hihetetlen kék volt az ég, a szél elállt és késő estig csodálatos idő volt. Kerthelyiségben ebédeltünk.
Hittem, hogy meghallgatnak odafenn és megkapjuk, amit kértem. Így történt.Jucus [ 2009-09-03 10:13 ]

Létrehoztam egy postafiókot, csomagküldő univerzum névvel. Megírom a rendelést, miközben már hálát érzek, megköszönöm. Majd a küldés során egyben el is engedem. Bízok benne, hogy teljesülni fog a kívánságom. Megengedem magamnak, hogy a számomra legjobb dolog érkezzen. Sikeres, tudatos teremtést és mosolygós napot kívánok mindenkinek!

A világon nem a tudomány, a szeretet művel csodákat.

Honlapkészítés