ÚJ KOR KLUB
"LEGYEN FÉNY A LELKEDBEN, SZERETET A SZÍVEDBEN!"

Keresés a honlaponBELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációOlvasóink írták
- 2010.06.26.

Szemezgetés a köszöntőkből: Három évesek lettünk!

Sokáig olyan helyen dolgoztam, ahol nagyon sok természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó előadás vált életem részévé.A létem fontos része volt mindez, teljesen más lettem, de nem tagadhatom azt sem, hogy nagy csalódás volt, hogy nagyon-nagyon ritkán láttam arra példát, hogy előadóink az életben is azt képviselték, úgy élték a napjaikat, ahogy "hirdetett hitük" szerint elvárható lett volna...Téged ugyan nem ismerlek személyesen, de az a munkássság, amit itt látok, kivívta őszinte tiszteletemet. Köszönöm Neked ezt a kivételt erősítő példát/ is/!
...Isten fizesse meg Neked mindezt úgy, ahogy számodra és minden érintett számára a legszeretteljesebb...
Irén

Sok szeretettel gratulalok a harmadik evfordulohoz.
Gondolatban atolellek es szivem meleget kuldom Feled. Koszonom, hogy vagy nekunk es faradsagot nem kimelve taplalsz bennunket azzal a sok szeretettel, ami Toled jon. Isten aldjon meg erte.
Emőke - Kanada

Százszor megkérdezem magamban: ki vagy Te? Honnan ez a mérhetetlen szeretet amit naponta adsz nekünk.
Köszönöm, hogy megtaláltalak. Idős korom bearanyozója vagy. Áldjon meg az Isten.
Gizella

Arra gondoltam, ezúttal talán kifejezőbb lesz, ha egy kedvenc idézetemmel köszönöm meg mindazt, amit tőled kaptam és kivánok NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT:
"Csak akkor lélegzünk szabadon, ha egy rajtunk kivül álló közös cél köt össze testvéreinkkel. Ilyenkor ráeszmélünk, hogy szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba." (Saint-Exupéry)
Judit - Székelyudvarhely

...ezer köszönet ezért a nagyszerű oldalért, amivel ebben a nyomasztó és zűrzavaros világban FELDOBSZ minket naponta. Büszke és boldog vagyok, hogy ennek a szépségnek a része lehetek és már 2 ÉVE. Majdnem kezdettől, de így is NAGYSZERŰ .Sok-Sok SZERETETTEL:Erzsi Kanadából

tovább

Statisztikák
- 2008.06.03.

tracker
jelenlévő látogatók

2008. március 2-től Ezoterika-filozófia

2008.01.11-től-Magán oldalak
Webtop
2008.1.20-tól-Egészség
LINKTAR.HU
2008.1.22-től-Természet

2008.01.11-től-Egészség, életmód
Sri Chinmoy

A spirituális mester

Eljön hozzád egy spirituális Mester egy hajóval, és így szól: “Gyere! Ha az Arany Partra akarsz jutni, elviszlek; és ha egyszer már a csónakomban vagy, akkor ott énekelhetsz, táncolhatsz, vagy akár alhatsz is, én akkor is biztonságban elviszlek a Célhoz.”

Évezredekig a tudatlanság tengerében úsztunk. Mihelyt azonban felébredünk, át szeretnénk úszni ezen a tengeren, a Fény és az Üdvösség óceánjába. Ha tudjuk, hogy van egy révész egy csónakkal, aki biztonságban a célhoz tud minket vinni, akkor természetesen meg fogunk próbálni segítséget kérni tőle. A valódi spirituális Mester ismeri az utat, és kötelessége segíteni nekünk, hogy elérjük a célunkat. Mint a révész, átvisz minket a túlsó partra.

Ha a külső világban valaki segít neked - például egy jogász, vagy egy orvos - akkor ezért pénzt kér. De amikor a Guru visz téged a célodhoz, Ő semmit sem fog kérni érte magának. Gazdagságodból egyetlen fillért sem kell a Gurunak a adnod, mivel ő maga végtelen gazdagsággal bír. Idővel rájössz, hogy ez mind ugyanaz a gazdagság. Az ő célja, a te célod, mindannyiunk célja ugyanaz: végtelen Béke, Fény és Üdvösség. A spirituális Mester azt mondja: “Éhes vagy. Nekem végtelen készleteim vannak abból az isteni táplálékból, melyet kívánsz; ezért nem kell tőled elvennem semmit.”

Emberi életünkben, ha látjuk, hogy valaki segítséget fogadott el, gyakran azt gondoljuk: “Aha, egyedül nem sikerült neki.” De ha valaki valóban éhezik Istenre, akkor azt mondja: “Nem számít ki ad nekem enni - éhes vagyok, azonnal enni szeretnék. Ez az a táplálék, ami után egész életemben vágyódtam, és ő most ezt adja nekem. Amíg valódi isteniséggel táplál, szívesen elfogadom.”

Hibát követsz el, ha úgy érzed, hogy egy Mester elfogadásával kivonod magad saját felelősséged alól, mert ezzel elválasztod magad Mesteredtől. Azok, akik igazán odaadó tanítványaim sosem érzik azt, hogy ők idegenek. Érzik az egységüket velem. Érzik, hogy több képességgel rendelkezem, mint ők, ezért csekély képességeiket azonosítják az én nagyobb képességeimmel. Mikor belépnek képességembe, úgy érzik, saját képességükbe lépnek, mert bennem tiszta szeretetet és törődést látnak.

Csak akkor tudsz valódi haladást elérni, ha egységet érzel Mestereddel. Ha az az érzésed, hogy idegen, betolakodó, vagy akár csak vendég vagy Mestered szívében, akkor sohasem lehetsz sikeres spirituális életedben. Meddig vendégeskedhetsz egy barátod házában? Talán néhány napig, vagy egy hónapig, de aztán el kell menned. Még ha úgy érzed is, hogy barátként jössz, akkor is lehet, hogy elmész. Ha azonban azt érzed, hogy az ő háza a te házad, akkor biztonságban vagy egy örökkévalóságig.
A világon nem a tudomány, a szeretet művel csodákat.

Honlapkészítés