ÚJ KOR KLUB
"LEGYEN FÉNY A LELKEDBEN, SZERETET A SZÍVEDBEN!"BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációOlvasóink írták
- 2010.06.26.

Szemezgetés a köszöntőkből: Három évesek lettünk!

Sokáig olyan helyen dolgoztam, ahol nagyon sok természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó előadás vált életem részévé.A létem fontos része volt mindez, teljesen más lettem, de nem tagadhatom azt sem, hogy nagy csalódás volt, hogy nagyon-nagyon ritkán láttam arra példát, hogy előadóink az életben is azt képviselték, úgy élték a napjaikat, ahogy "hirdetett hitük" szerint elvárható lett volna...Téged ugyan nem ismerlek személyesen, de az a munkássság, amit itt látok, kivívta őszinte tiszteletemet. Köszönöm Neked ezt a kivételt erősítő példát/ is/!
...Isten fizesse meg Neked mindezt úgy, ahogy számodra és minden érintett számára a legszeretteljesebb...
Irén

Sok szeretettel gratulalok a harmadik evfordulohoz.
Gondolatban atolellek es szivem meleget kuldom Feled. Koszonom, hogy vagy nekunk es faradsagot nem kimelve taplalsz bennunket azzal a sok szeretettel, ami Toled jon. Isten aldjon meg erte.
Emőke - Kanada

Százszor megkérdezem magamban: ki vagy Te? Honnan ez a mérhetetlen szeretet amit naponta adsz nekünk.
Köszönöm, hogy megtaláltalak. Idős korom bearanyozója vagy. Áldjon meg az Isten.
Gizella

Arra gondoltam, ezúttal talán kifejezőbb lesz, ha egy kedvenc idézetemmel köszönöm meg mindazt, amit tőled kaptam és kivánok NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT:
"Csak akkor lélegzünk szabadon, ha egy rajtunk kivül álló közös cél köt össze testvéreinkkel. Ilyenkor ráeszmélünk, hogy szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba." (Saint-Exupéry)
Judit - Székelyudvarhely

...ezer köszönet ezért a nagyszerű oldalért, amivel ebben a nyomasztó és zűrzavaros világban FELDOBSZ minket naponta. Büszke és boldog vagyok, hogy ennek a szépségnek a része lehetek és már 2 ÉVE. Majdnem kezdettől, de így is NAGYSZERŰ .Sok-Sok SZERETETTEL:Erzsi Kanadából

tovább

Statisztikák
- 2008.06.03.

tracker
jelenlévő látogatók

2008. március 2-től Ezoterika-filozófia

2008.01.11-től-Magán oldalak
Webtop
2008.1.20-tól-Egészség
LINKTAR.HU
2008.1.22-től-Természet

2008.01.11-től-Egészség, életmód
Sri Chinmoy: A vágy-élet és az egyszerűség-élet

Minden keresőben két személy él: az egyik vágyakozik, a másik törekszik. Mivel elfogadtuk a spirituális életet, fel kell tennünk magunknak a kérdést, vajon a vágyak kielégítenek és beteljesítenek-e minket vagy sem. Belső lényünkben érezni fogjuk, hogy egyiket sem teszik. Még mielőtt tulajdonképp vágyódni kezdenénk, elménkben megjelenik a vágy tárgya vagy gyümölcse, és úgy gondoljuk, ha azt elérjük, boldogok leszünk. Sajnos, végül mégis a csalódottságot kapjuk. Minden alkalommal, ha teljesíteni tudjuk egy vágyunkat, újabb vágyaknak engedünk. De még magának a vágynak a beteljesülése sem ad nekünk elégedettséget. Épp ellenkezőleg. Csak növeli kapzsiságunkat, elégedetlenségünket azzal, amit látunk, amit érzünk, és amivé válunk.

A keresőnek a vágyakat át kell alakítania törekvés-életté. Meg kell világosítania őket. Tévedsz, mikor úgy érzed, hogy ha egy bizonyos vágyad egyszer teljesül, többet nem lépsz a vágyak világába. Ez lehetetlen. A vágy-élet egy csábító élet. Nem mondhatsz olyat, hogy ha húsz vágyad teljesül, akkor majd spirituális életbe kezdesz. Akkor majd jön a huszonegyedik vágy, és magával ragad. Ha beléptél a spirituális életbe, érezned kell, hogy minden vágyat fel kell ajánlani az Úrnak, annak átalakításáért és megvilágosításáért.

A világon nem a tudomány, a szeretet művel csodákat.

Honlapkészítés