ÚJ KOR KLUB
"LEGYEN FÉNY A LELKEDBEN, SZERETET A SZÍVEDBEN!"

Keresés a honlapon


Szavazás
BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációOlvasóink írták
- 2010.06.26.

Szemezgetés a köszöntőkből: Három évesek lettünk!

Sokáig olyan helyen dolgoztam, ahol nagyon sok természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó előadás vált életem részévé.A létem fontos része volt mindez, teljesen más lettem, de nem tagadhatom azt sem, hogy nagy csalódás volt, hogy nagyon-nagyon ritkán láttam arra példát, hogy előadóink az életben is azt képviselték, úgy élték a napjaikat, ahogy "hirdetett hitük" szerint elvárható lett volna...Téged ugyan nem ismerlek személyesen, de az a munkássság, amit itt látok, kivívta őszinte tiszteletemet. Köszönöm Neked ezt a kivételt erősítő példát/ is/!
...Isten fizesse meg Neked mindezt úgy, ahogy számodra és minden érintett számára a legszeretteljesebb...
Irén

Sok szeretettel gratulalok a harmadik evfordulohoz.
Gondolatban atolellek es szivem meleget kuldom Feled. Koszonom, hogy vagy nekunk es faradsagot nem kimelve taplalsz bennunket azzal a sok szeretettel, ami Toled jon. Isten aldjon meg erte.
Emőke - Kanada

Százszor megkérdezem magamban: ki vagy Te? Honnan ez a mérhetetlen szeretet amit naponta adsz nekünk.
Köszönöm, hogy megtaláltalak. Idős korom bearanyozója vagy. Áldjon meg az Isten.
Gizella

Arra gondoltam, ezúttal talán kifejezőbb lesz, ha egy kedvenc idézetemmel köszönöm meg mindazt, amit tőled kaptam és kivánok NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT:
"Csak akkor lélegzünk szabadon, ha egy rajtunk kivül álló közös cél köt össze testvéreinkkel. Ilyenkor ráeszmélünk, hogy szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba." (Saint-Exupéry)
Judit - Székelyudvarhely

...ezer köszönet ezért a nagyszerű oldalért, amivel ebben a nyomasztó és zűrzavaros világban FELDOBSZ minket naponta. Büszke és boldog vagyok, hogy ennek a szépségnek a része lehetek és már 2 ÉVE. Majdnem kezdettől, de így is NAGYSZERŰ .Sok-Sok SZERETETTEL:Erzsi Kanadából

tovább

Statisztikák
- 2008.06.03.

tracker
jelenlévő látogatók

2008. március 2-től Ezoterika-filozófia

2008.01.11-től-Magán oldalak
Webtop
2008.1.20-tól-Egészség
LINKTAR.HU
2008.1.22-től-Természet

2008.01.11-től-Egészség, életmód
Egy évesek lettünk!

Bizony, bizony kedveseim, éppen egy éve, hogy útjára indult az Új Kor Klub honlapja!

 

Gondolom, az, hogy miért is indítottam, az a honlap tartalmából kiderült számodra. Szerettem volna és ma is azt szeretném, ha ebben a zűrzavaros világban lenne egy pihenőhelyed, ahová mindig visszatérhetsz. Szerettem volna és ma is azt szeretném, hogy lásd meg az igazi arcodat, az igazi önvalódat. Ne a sarakat, ne a szennyet, amit a világ rád rakott. Ne a bűntudatban élj, ne önvádakkal telve, hanem szabadon.

 

Nagyon mélyről jöttem, s tudom, nincs az a pokol, nincs az a hatalmas gödör, amelyből ne lehetne kijönni. Nehogy azt hidd, hogy mindig bátor voltam. Ma sem vagyok mindig bátor. Nehogy azt hidd, hogy mindig béke volt bennem. Ma sincs mindig. De megteremtem, s ennek a megteremtését szeretném átadni nap, mint nap.

 

Olykor én is kétségekkel küszködöm. Olykor ma is bizonytalan vagyok. De úgy gondolom, nem ez a lényeges, hanem az utazás, az, hogy merre és miért megyünk. Mi a célunk ebben a létezésben, mi az, amit magunkból adhatunk saját elhatározásunkból szabadon. Én is csak magam tudom adni Neked, mindig olyannak, amilyen éppen vagyok. Nem tudok hozzátenni, és nem tudok elvenni belőle. Nem állítom, hogy úgy kell élni, ahogyan én írom, csak azt mondom, hogy így is lehet.

 

Egy évvel ezelőtt álmaimban sem fordult elő, hogy ennek a honlapnak egy év alatt 85 ezer látogatója lesz. Hiszen ez csak egy kicsi személyes honlap.

Álmaimban sem fordult elő. Hogy több százezer oldal töltenek le a látogatók. Azt sem gondoltam volna, hogy hány személyes e-mail érkezik segítséget kérve – s örülök, ha a meglátásom hasznosnak bizonyult –s hány kedves, biztató, köszönöm érkezik hozzám.

Mi ezt együtt alkottuk meg Veled, Veletek, mert erőt, biztatást, kitartást Tőled és Tőletek kaptam. S ezt csak a szeretetemmel tudom meghálálni.

 

A hála az egyik legcsodálatosabb érzés a világon. Mert kapsz, őszintén és tisztán. S én most végtelen hálát és szeretet érzek irántad, mindannyiókért.

 

Köszönöm kedveseim!

Szép volt a közös utazás, s szép lesz a jövőben is. Várlak ugyanazzal a szeretettel, csodálattal és tisztelettel, mint eddig is tettem.

Nekem gyönyörű volt ez az egy év, minden napja külön csoda!

És Neked? Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


35 hozzászólás

Gyöngyi [ 2010-06-25 13:40 ]

Boldog 3 éves Születésnapot!

Nagy Julianna [ 2009-12-05 16:05 ]

Kedves Zsóka, szeretettel üdvözöllek. Drága unokahugom ajánlására keretem meg ezt az oldalt. Nagyon szép ez az itt minden,nekem nagyon megnyugvást jelent a nagyszerü cdék halgatása, az olvasmányok és az üzenetek olvasása. Nekem eröt ad ez az oldal, nagyon köszönöm hogy itt lehetek. Gratulálok: Juci.Erika [ 2008-12-26 12:55 ]

Kedves Zsóka!Szeretettel üdvözöllek téged, ennek az elragadó honlapnak a létrehozóját! Karácsonyi üdvözletek keresése közben találtam rá a honlapodra ami azonnal elnyerte a tetszésemet!!! Árad belőle a szeretet!!Sajnos ritka dolog ez manapság!Áldott,békés Karácsonyt kívánok és sok sikert a továbbiakhoz! Szeretetteljes üdvözlettel:ErikaIrmuska [ 2008-11-12 23:07 ]

Kedves Zsóka!
Örülök hogy böngészés közbe, rátaláltam e csodálatos lapra, mintha valaki és valami irányítót volna, köszönöm.
Kívánok szép álmokat és üdvözlök minden kedves klubtagot. Sok szeretettel Irmuska.Saci [ 2008-11-01 12:47 ]

Kedves Zsóka.
Tíz perce találtalak meg kedves sógornőm ajánlására( köszönöm Csilla). Az én életemben is vannak hullámhegyek és hullámvölgyek, és alapjában véve mindig megtalálom előbb utóbb a gyógyírt az aktuális problémámra, de olyan jólesik egy kedves szó, egy szép zene, egy szeretetteljes megnyilvánulás. Jólesik hogy IDE is tartozom ettől a perctől fogva.
Sok szeretettel Demeter SaroltaZsóka [ 2008-10-22 20:03 ]

ÉN SOHA NEM FOGOK LESZÁLLNI A VONATUNKRÓL.

Mindig itt vagyok, csak olykor én is elfáradok. S ha nehéz megfogalmazni szavakkal a gondolataimat: inkább csendben maradok.Csak a lelkem szerint tudok írni. Csak a szívemből: végtelen szeretettel irántatok.

KÖSZÖNÖM, PIROSKA NÉNI! S MINDNYÁJATOKNAK EZT A KÖZÖS UTAZÁST!Piroska néni [ 2008-10-22 12:22 ]

ISTEN FIZESSE:
-a napi pihenőhelyet
-a közös utazást
NEM TUDOM KI VAGY,DE NAGYON HIÁNYZOL,HA LESZÁLSZ A VONATUNKRÓL!csilla júlia [ 2008-10-17 08:07 ]

Kedves Zsóka! A nyáron találtam rá a honlapodra,néha belenéztem és olvasgattam. Mostanában azonban reggelente azzal kezdem a napot hogy megnézem az éppen aktuális üzenetedet! Rengeteg késdés fogalmazódott meg bennem és általában megtalálom rá a választ, írásaidat olvasva. Tudom hogy nincsenek véletlenek,hogy minden ember életünkbe úgy került hogy mi vonzottuk oda.Itt van előttem a Mennyei prófécia és azt olvasom belőle,hogy ha ismerem személyes küldetésemet, a bennem megfogalmazódott kérdésekre álmok,megérzések és intúíciók vezetnek el a válaszokhoz, amit egy másik ember bölcsességéből szűrhetünk le. Úgy érzem,hogy ezért találtam rád. A te életed bölcsessége sokunknak segít és köszönjük! A bátorságot, a nyitottságot és a szeretetet amelyet magadból árasztasz! Sok szeretettel kívánok minden JÓT!
Dimén Csilla Júlia
Piroska néni [ 2008-08-30 20:20 ]

Ha Isten meghallgatta imád
S az égből áldást küldött le rád,
Ne tartsd meg csak magadnak
Míg mások sírnak, jajgatnak.
Add tovább.Marcsi [ 2008-07-16 18:22 ]

Drága Barátném!! Nagyon sok minden történt az elmult egy évben, Te is tudod, volt jó is, rossz is, de megvagyok, igyekszem teljesen meggyógyulni, ami nem egyszerű, műtét óta testileg viszonylag helyre jöttem, de "agyilag" még gyenge vagyok. ))) Ezt javítod, erősíted minden üzeneteddel, beszélgetésünkkel. Köszönök mindent, köszönöm, hogy vagy nekem :-) további munkádhoz, erőt, egészséget, nagyon sok boldogságot kívánok! puszi)valerisreterneserban.valeria@c [ 2008-07-03 11:56 ]

Kedves látogató Barátaim, a mai mottóm.
Az ember nem akkor hal meg, amikor örökre lecsukja a szemét, hanem akkor,
amikor elveszti élete értelmét.
Az életünkbe mindig azokat a dolgokat vonzzuk, amelyekben a legerősebben hiszünk, és a legtöbbet gondolunk róla.
Angyali öleléssel , valeri
Erzsébet [ 2008-07-02 22:11 ]

Hát nem csoda, hogy pont az 1. születésnapodon találtam rád, nagyon örülök s még csak ismerkedem az oldallal, de engedd meg hogy booldog, boooldog születésnapot kívánjak Neked.IBOLYA [ 2008-07-02 08:06 ]

drága Zsóka !!IMMÁR egy hónapja ,hogy rádtaláltam,Hogy miért nem előbb ??? Azt nem is tudom. Valaki fogta a kezem ,és az oldaladra kattintott.ez jel volt tudom,és azóta töretlenül olvasom az üzeneteidet nap ,mint nap többször is.türelmetlenül várom mindég a jelentkezésedet, és az új üzeneted!! elgondolkodóvá életemen ,--és boldoggátéve napomat vele . Fogadd tőlem ezt a pár sort szülinapi ajándékként,----
MINDENIK EMBERNEK A LELKÉBEN DAL VAN,
ÉS A SAJÁT LELKÉT HALLJA MINDEN DALBAN.
ÉS AKINEK SZÉP A LELKÉBEN AZ ÉNEK,
AZ HALLJA MÁSOK ÉNEKÉTIS SZÉPNEK......
Nagyon boldog szülinapot kívánok , milliópuszi és köszönet neked IBOLYAvaleri [ 2008-07-01 20:48 ]

Önmagunk megismerése, a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás.
Ha kiakarod zárni a bajt, csukd be a szád.
Egy ölelés ideális ajándék, mindenkire illik a mérete és senki sem ellenzi ha továbbadják.
XXL-es szeretetöleléssel kivánok NEKTEk akik olvassák ezt az oldalt.,békés szép élelet.Krystyna [ 2008-07-01 00:20 ]

Kedves Zsóka !
Köszöntelek ezen a szép napon, örülök, hogy közzétek tartozom.
Gratulálok, és sok sikert!valeri [ 2008-06-30 21:53 ]

Fénnyel teli csodás szülinapot kivánok, nemcsak Neked, hanem minden kedves böngészőnek.Most kapcsolódtam az oldalhoz,"véletlenül", és mivel nincsenek véletlenek, nekem ide kellett találnom.
Az ÉLET szép, mert azzá teszem és teszik a körülöttem élő csodás emberek, akikkel kapcsolatba kerülük/vagy vagyok.
XXL-es angyali öleléssel: valeri.
Müller Magdi [ 2008-06-30 13:59 ]


Drága Zsóka!
Nagyon-nagyon hálás vagyok, és én is nagy izgalommal várom mindig az az napi üzenetedet!!
Én is "VÉLETLENÜL" találtam rá erre az oldalra.
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!nofrete [ 2008-06-30 12:38 ]

Kedves Zsóka,
igaz. kicsit sokára találtam rátok, de a lényeg, hogy megtaláltam ezt az oldalt. Nagyon sok szép és hasznos dolgot fedeztem eddig. Remélem, én is hozzá tudok majd tenni valamit ehhez a gyűjteményhez.
További sok sikert.járóka éva [ 2008-06-27 14:18 ]

Kedves Zsóka!
kb.2-hete tök véletlenül találtam rá a honlapra.
Már 3-éve küszködöm különböző lelki broblémákkal,és persze betegségekkel.Mindig vártam egy pici jót, egy pici csodát,ami erőt adhat,de ilyesmire nem is gondoltam!Te,ti, ez a honlap maga a csoda!!!Lassan kezdek magamra találni és mostmár tudom, hogy induljak el ezen az úton! köszönök mindent!Öröm, hogy itt lehetek!
Szeretettel és tisztelettel! J ÉvaÁgnes [ 2008-06-27 05:51 ]


Kedves Zsóka

"Gyógyitó erő a szeretet. KI teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét "
További sikereket, és sok boldogságot kivánok, és még so szép születésnapot.Ágnes [ 2008-06-26 19:51 ]


Kedves Zsóka !
Köszöntelek ezen a szép napon, örülök, hogy közzétek tartozom.

"Az ember igazi értékét az határozza meg,hogyan tud felülemelkedni önmagán "
Einsten
Ugye milyen igaz? Gratulálok, és sok sikert!katus [ 2008-06-26 09:43 ]

Isten éltessen eroben, egészségben!Klimóné Csongovai Hilda [ 2008-06-25 22:32 ]

Minden nap megnézem a beérkezett leveleket. Ezt már jókedvűen, várakozással csinálom, mert tudom, hogy valami nagyon jóérzést okozó levél vár. Tőled.Köszönöm: HildaBarabas Erzsebet [ 2008-06-25 21:25 ]

Nem is olyan regen egy baratnom altal fedeztem fel az Uj Kor Klub honlapjat es azota ugymond ,, benne lakom" -itt pihenek meg, itt lazitok amikor faradtan haza erek es mind ez mellett nagyon sok erdekes , okos dologrol olvashatok. Neha amikor szomoru vagyok vagy eppen nincs kedvem semmihez egy-egy eppen hangulatomhoz illo cikket keresek, elolvasom es valosaggal feltoltodom energiaval es visszater az eletkedvem. Nagyon orulok, nagyon jo ez a honlap! Koszonom es tovabbi jo munkat kivanok eroben , egeszsegben, hogy meg szamos even at egyutt lehess velunk !!!!Melinda [ 2008-06-25 17:59 ]

Gratulálok e jeles eseményhez! Köszönöm, hogy én is részese lehetek az Új Kor Klub olvasói táborának! A hírlevelekből mindennap töltekezem. És nem utolsósorban szeretném hálámat kifejezni egy távoli kedves barátnőmnek, aki az utamba sodorta e honlapot.
P.Balog Enikő [ 2008-06-25 15:10 ]

KIVÁNOK ÉN IS SOK-SOK BOLDOG SZÜLINAPOT.ÉS NAGYON SZÉPENKÖSZÖNÖM A HIRLEVELEKET.NAGYON TETSZIK MERT NAGYON JÓK.VISZONT MEG KELL TANULNOM ÉLNI IS NEM CSAK OLVASNI.Dóri [ 2008-06-25 15:05 ]

Én, nem mondhatom, hogy az elmúlt egy évem, gyönyörű volt. Nem. De,mióta a hírleveleket kapom, március óta, megváltozott az életem. Másképp gondolkodom. Nagyon sok erőt merítek belőlük, nap mint nap. És azóta, tényleg minden napom egy külön csoda.
Nem állítom, hogy az életem könnyebb lett, és nincsenek problémáim, de vannak, de már teljesen másképp kezelem őket. Naponta, újabb csodákat fedezek fel, magamban és a körölöttünk lévő világban. Ezen, az úton nehéz elindulni, és az elején rajta is maradni, ezért jelentenek, nagyon sokat a hírlevelek számomra. Rengeteg erőt, biztatást, szeretet, válaszokat, magyarázatokat adnak az üzenetek. Választ, a kérdéseimre, magyarázatot a kételyeimre, és olyan gondolatokat, amik hetek múlva is eszembe jutnak, bizonyos élethelyzetekben. A pps-ek, is rendkívűli élményeket nyújtanak időnként.
Az, egész honlap egy nagy csoda. És, a legnagyobb csoda te vagy Zsóka, aki fáradságot nem ismerve segítel nekünk, útkeresőknek. Köszönöm!!!
Boldog szülinapot kívánok mindenkinek!Ildiki [ 2008-06-25 15:01 ]

Néha – amikor úgy éreztem, hogy ennél rosszabb már nem is lehet – nagyon mélynek és barátságtalannak tűnt a gödör, aminek a mélyén csücsültem. Aztán – ahelyett, hogy szűnt volna a fájdalom – még elviselhetetlenebb lett a gödör, és még jobban szúrtak a göröngyök az alján.
De valahogy megtaláltalak, és már az a nap is szebb lett, mint az utóbbi napok bármelyike.
Már volt mibe kapaszkodni! Föl mertem emelni a fejem, és lám: a nap ott mosolygott fölöttem! Hogy nem vettem eddig észre?!
Érdekes módon a napi idézeteid mindig akkor jönnek, amikor megint erőt kell meríteni a MOST-ból... és érdekes módon mindig arról szólnak, amire éppen akkor a legnagyobb szükségem van.
Már erősen markolom a gödör szélét. Még egy kicsi idő kell, amíg nagy lendületet veszek, hogy kiülhessek a peremére.
Látom ezt a képet magam előtt.
Köszönöm, hogy a társam voltál ebben!Solti Mária [ 2008-06-25 14:54 ]

Gratulálok A Szülinap Alkalmából!

Köszönetet szeretnék mondani az eddigi sok szép és
jó gondolatért, bár én még csak 1-2 hónapja vagyok
veletek, de mindnden nap alig várom az új üzenetet.
Mégegyszer köszönet: és nagy nagy ölelés Marcsi :)Ani [ 2008-06-25 14:07 ]

Nagyon- nagyon boldog szülinapot kívánok! :)
Kedves Zsóka, nem állítom, hogy kezdetektől fogva itt vagyok,(bár utána lehetne nézni biztosan), de az biztos, hogy valahol az elejétől kapcsolódtam be a világodba. És azt hiszem szavak helyett a tény- hogy még mindig hűséges olvasód vagyok -többet mond.
De persze, hogy szavak is legyenek: nekem kimondhatatlanul sokat jelentenek a nap mint nap kapott sok csodálatos és szép üzenet. A rengeteg pozitív erő, kisugárzás, energia. A rengeteg bíztatás, és az út, amit megmutattál, hogy így is lehet. És igenis képesek vagyunk rá. Mindannyian! Köszönöm Neked! És még sok- sok ilyen szülinapot kívánok!
Erőt, kitartást, jó egészséget! :)
AniZsuzsa [ 2008-06-25 13:18 ]

KÖSZÖNÖM, HOGY NAP MINT NAP ENERGIÁT MERÍTHETEK A GONDOLATAIDBÓL,A SOK-SOK ÉRDEKES,TARTALMAS ANYAGBÓL,AMIT EZEKEN AZ OLDALAKON OLVASHATOK.
GRATULÁLOK! ERŐT, KITARTÁST KÍVÁNOK A TOVÁBBI MUNKÁDHOZ!
SZERETETTEL ÉS TISZTELETTEL GONDOLOK RÁD: ZSUZSARozalinda [ 2008-06-25 13:18 ]

Kedves Zsóka!
Happy Birthday!
A jövőben is várlak, olvaslak szeretettel, csodálattal és tisztelettel.
Köszönöm!:)))))L.Éva [ 2008-06-25 13:17 ]

Sok-sok boldog percet, szépséget, egészséget és minden jót kívánok a honlap szerzőjének és olvasóinak, megköszönve a biztatást, hogy hogyan lehet lélekben megerősödni.Ivy [ 2008-06-25 12:42 ]

Kedves Zsóka!

Én mégcsak két napja olvasom az oldalad, de máris óriási erőt kaptam az írások által. Örülök, hogy "véletlenül" idetaláltam.

Köszönöm:)Gyöngyike [ 2008-06-25 12:26 ]

Kedves Zsóka!

Írtam Neked, válaszoltál, biztattál, erőt adtál!
Most már nap, mint nap várom az újabb hírlevelet, mert feltöltődöm és megnyugszom!
Több barátnőm is csatlakozott a rajongóid táborához...

További szép napot és sok puszit küldünk!!

A világon nem a tudomány, a szeretet művel csodákat.

Honlapkészítés