ÚJ KOR KLUB
"LEGYEN FÉNY A LELKEDBEN, SZERETET A SZÍVEDBEN!"

Keresés a honlapon


Üzenőfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):


Szavazás
BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációOlvasóink írták
- 2010.06.26.

Szemezgetés a köszöntőkből: Három évesek lettünk!

Sokáig olyan helyen dolgoztam, ahol nagyon sok természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó előadás vált életem részévé.A létem fontos része volt mindez, teljesen más lettem, de nem tagadhatom azt sem, hogy nagy csalódás volt, hogy nagyon-nagyon ritkán láttam arra példát, hogy előadóink az életben is azt képviselték, úgy élték a napjaikat, ahogy "hirdetett hitük" szerint elvárható lett volna...Téged ugyan nem ismerlek személyesen, de az a munkássság, amit itt látok, kivívta őszinte tiszteletemet. Köszönöm Neked ezt a kivételt erősítő példát/ is/!
...Isten fizesse meg Neked mindezt úgy, ahogy számodra és minden érintett számára a legszeretteljesebb...
Irén

Sok szeretettel gratulalok a harmadik evfordulohoz.
Gondolatban atolellek es szivem meleget kuldom Feled. Koszonom, hogy vagy nekunk es faradsagot nem kimelve taplalsz bennunket azzal a sok szeretettel, ami Toled jon. Isten aldjon meg erte.
Emőke - Kanada

Százszor megkérdezem magamban: ki vagy Te? Honnan ez a mérhetetlen szeretet amit naponta adsz nekünk.
Köszönöm, hogy megtaláltalak. Idős korom bearanyozója vagy. Áldjon meg az Isten.
Gizella

Arra gondoltam, ezúttal talán kifejezőbb lesz, ha egy kedvenc idézetemmel köszönöm meg mindazt, amit tőled kaptam és kivánok NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT:
"Csak akkor lélegzünk szabadon, ha egy rajtunk kivül álló közös cél köt össze testvéreinkkel. Ilyenkor ráeszmélünk, hogy szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba." (Saint-Exupéry)
Judit - Székelyudvarhely

...ezer köszönet ezért a nagyszerű oldalért, amivel ebben a nyomasztó és zűrzavaros világban FELDOBSZ minket naponta. Büszke és boldog vagyok, hogy ennek a szépségnek a része lehetek és már 2 ÉVE. Majdnem kezdettől, de így is NAGYSZERŰ .Sok-Sok SZERETETTEL:Erzsi Kanadából

tovább

Statisztikák
- 2008.06.03.

tracker
jelenlévő látogatók

2008. március 2-től Ezoterika-filozófia

2008.01.11-től-Magán oldalak
Webtop
2008.1.20-tól-Egészség
LINKTAR.HU
2008.1.22-től-Természet

2008.01.11-től-Egészség, életmód
Tündérek

A tündérek nem a képzelet szüleményei

A mesék világának kedves lényei itt élnek körülöttünk. Igazi természeti lények, tele életerővel, vibrálással, és ha kérjük őket, segítségünkre sietnek. Lépj be a tündérek világába!

Hívd a tündéredet!

Ha szeretnéd, akkor kapcsolatba tudsz kerülni a tündérekkel. Ehhez ráhangolódásra és a természetre van szükséged!
Kertben, erdőben vagy egy park csendes zugában helyezkedj el nyugalomban, és tudatosítsd magadban, hogy megpróbálsz megszabadulni minden félelemtől és feszültségtől. Ez a relaxált állapot segíti az érzékelésedet. Tekints magadba, és faggasd önmagad!

• Most hogy érzem magam?
• Milyen érzés tölt el azon a helyen, ahol vagyok?
• Ha más teremtmények lennének körülöttem, azok milyenek lennének?
• Milyen lenne a hangjuk? Mit csinálnának?

Eleinte talán csak az energiaáramlást érzékeljük, vagy olyan ábrándozást, amelyet igazán nagy örömben, boldogságban élünk meg, ezek az érzések itt azt jelentik, hogy a tündérek érzékelik, hogy valaki közeledik az ő világukhoz.

Naponta velünk

Érezzük és értékeljük naponta a tündérek jelenlétét! Amikor sütünk-főzünk, érzékeljük, hogy az ételt megtestesítő déva jelen van. Kérjük és vegyük komolyan az ő segítségét ahhoz, hogy a lehető legjobbat tudjuk megalkotni, még egy olyan hétköznapi cselekedetben is, mint amilyen a főzés. Minden tevékenységünknek van bizonyos lelki, spirituális dimenziója, amely szent.
Fontos, hogy ne csak kérjük a segítséget, de köszönjük is meg. Különösen akkor ne feledkezzünk meg erről, amikor mi magunk is sikeresnek ítéljük egy-egy feladat vagy munka végrehajtását. Köszönetképpen virágok egy-egy szirmát, ételek egy apró darabját szórhatjuk a kertbe. Tetteink energiaáramlást indítanak el, amelynek jótékony hatását tapasztalni fogjuk.

A négy elem tündérei

A tűznek, a levegőnek, a víznek és a földnek, a négy elem mindegyikének saját tündérei vannak. Ez a négy halmazállapot megfelel az emberi tudat négy állapotának: a légzés, a gondolkodás, az érzés és a gyakorlatias dolgok.

• 1. A tűz tündérei

A tündérek nem a képzelet szüleményeiAz ősi tűzgyújtások spirituális ereje ma nagyrészt a múlté, hiszen a mai kor embere a központi fűtés világában kevésszer érintkezik magával a lánggal. Ám egy apró szertartást, a gyertyagyújtást mégiscsak megőriztük, ennek segítségével tudunk kapcsolatba lépni a tűz tündéreivel. Ahogy a tűz, úgy a tűztündér is gyors, energikus, lobbanékony. Ők a szenvedélyt, az átalakulást, a tudatosságot erősítik az életünkben.
A tűz tündéreivel a tüzek közelében találkozhatunk. Legegyszerűbben a szabadban gyújtott tüzeknél. Ha kicsit belerévedünk a tűzbe, észrevehetjük a táncot, a szikrákat, és máshogy tekintünk a tűzre, ha a tündérét keressük.
Gyertyagyújtással is idézhetjük a tűz tündéreit, egyszerre több vörös és narancssárga gyertyát használjunk! Kérhetjük őket egy akadály leküzdésében való segítségre, kérhetünk bátorságot, de hozzájuk fordulhatunk, ha növelni akarjuk a szexuális energiáinkat, vagy kreativitásra van szükségünk. Erősítheti a tűz tündéreinek különleges energiáit az is, ha a csuklónkra piros szalagot kötünk. Ne feledjük, hogy mondjunk köszönetet, és ígérjünk tiszteletet a tűz tündérének.

• 2. A levegő tündérei

Magas, nyílt terepen találkozhatunk a levegő tündéreivel a szellők által megtestesített szilfidekkel. Egy hegytetőn relaxációs állapotban tudunk velük kapcsolatot teremteni. Ők a tiszta gondolatok, az emlékezés és a szabadság segítői, gyógyulást hoznak, és ösztönzik a kreativitást. Hozzájárulnak ahhoz, hogy megértsük elménk működését, megnyissuk lelkünket a spirituális felismerés és fejlődés irányába.
Akkor forduljunk hozzájuk, ha egy fontos vizsga előtt állunk, ha beszédet kell mondanunk, ha világos, érthető gondolatokra van szükségünk.
A kapcsolat felvételéhez hasznos lehet egy álomfogó (ezoterikus üzletekben kapható). Akasszuk az ablakba, erősítsünk rá egy madártollat, és ahogy a levegő mozgatja, idézzük meg a légtündért. Mondjuk el a kívánságunkat, köszönjük meg, hogy segítségünkre sietett, majd vegyük le a madártollat, és vigyük magunkkal.

• 3. Vízitündérek

A víz misztikus, szeszélyes, változó, a vízitündérekre ezek a tulajdonságok jellemzőek, de legtöbbjük igazán elragadó lény. A sellők (vízitündérek) bármilyen természetes vízben fellelhetők. Egy csendes vízparton hajnalban vagy alkonyatkor kerülhetünk velük kapcsolatba. Maradjunk csendben, érezzük át a hely atmoszféráját! Finoman helyezzünk egy rózsaszirmot a vízre! Ezzel csalogathatjuk közelünkbe őket. A sellők gyógyítják a testi és lelki sérüléseinket, az érzéseink gyökerét mutatják meg, szimpátiát, empátiát és szerelmet hoznak az életünkbe. A források és kutak őrzői, ezért az emberek tisztelik őket.


• 4. A föld tündérei

A termékeny talajból sarjadó zöld növényzettől kezdve a barlangüregek vagy éppen az ásványkincsek gazdagságát, erejét és a gyökerekben szunnyadó tudást testesítik meg a föld tündérei. Mindenütt megtalálhatjuk őket, ahol növények vannak. A föld tündéreit manóknak nevezzük, ám ők sokkal robusztusabb lények, mint amit ezen elnevezés alapján elképzelünk.
A természetben léphetünk velük kapcsolatba, akár a kertben letelepedve, akár erdőben sétálgatva. A föld tündérei a gyakorlati tudást közvetítik, a pénz kezelésének és megszerzésének készségét. Oltalmazó lények, energiájuk erőt ad a kemény fizikai munka során.
Segítségüket a természetben talált szép formájú kőben rejlő energiákkal is erősíthetjük. Vigyük magunkkal a követ, és ígérjük meg, hogy nagy becsben fogjuk tartani.

(Forrás: Nők Lapja Café)
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


1 hozzászólás

Biro Gabi [ 2009-10-26 17:15 ]

Csodás ez az anyag -köszönöm szépen.

Most, hogy ezt olvashatom,hozzátenném: a mesék sem mesék, hanem igazi küldetésük, beavatás - beavatnak a láthatatlan világ "titkaiba".
Igen, tündérek, segítők segítenek a mesékben is, kit ahogyan érdemli - "Jótett helyébe jót várj"-
Spirituális "nyelven" ezeket elementáloknak nevezik és vannak a fent felsorolt elemntálokon kivül, gondolati elementálok is, amit az ember teremt saját gondolataival - azoknak is megvan a maguk útja.
Öröm volt ezt olvasnom - köszönöm

A világon nem a tudomány, a szeretet művel csodákat.

Honlapkészítés