ÚJ KOR KLUB
"LEGYEN FÉNY A LELKEDBEN, SZERETET A SZÍVEDBEN!"

Keresés a honlapon


Üzenőfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációOlvasóink írták
- 2010.06.26.

Szemezgetés a köszöntőkből: Három évesek lettünk!

Sokáig olyan helyen dolgoztam, ahol nagyon sok természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó előadás vált életem részévé.A létem fontos része volt mindez, teljesen más lettem, de nem tagadhatom azt sem, hogy nagy csalódás volt, hogy nagyon-nagyon ritkán láttam arra példát, hogy előadóink az életben is azt képviselték, úgy élték a napjaikat, ahogy "hirdetett hitük" szerint elvárható lett volna...Téged ugyan nem ismerlek személyesen, de az a munkássság, amit itt látok, kivívta őszinte tiszteletemet. Köszönöm Neked ezt a kivételt erősítő példát/ is/!
...Isten fizesse meg Neked mindezt úgy, ahogy számodra és minden érintett számára a legszeretteljesebb...
Irén

Sok szeretettel gratulalok a harmadik evfordulohoz.
Gondolatban atolellek es szivem meleget kuldom Feled. Koszonom, hogy vagy nekunk es faradsagot nem kimelve taplalsz bennunket azzal a sok szeretettel, ami Toled jon. Isten aldjon meg erte.
Emőke - Kanada

Százszor megkérdezem magamban: ki vagy Te? Honnan ez a mérhetetlen szeretet amit naponta adsz nekünk.
Köszönöm, hogy megtaláltalak. Idős korom bearanyozója vagy. Áldjon meg az Isten.
Gizella

Arra gondoltam, ezúttal talán kifejezőbb lesz, ha egy kedvenc idézetemmel köszönöm meg mindazt, amit tőled kaptam és kivánok NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT:
"Csak akkor lélegzünk szabadon, ha egy rajtunk kivül álló közös cél köt össze testvéreinkkel. Ilyenkor ráeszmélünk, hogy szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba." (Saint-Exupéry)
Judit - Székelyudvarhely

...ezer köszönet ezért a nagyszerű oldalért, amivel ebben a nyomasztó és zűrzavaros világban FELDOBSZ minket naponta. Büszke és boldog vagyok, hogy ennek a szépségnek a része lehetek és már 2 ÉVE. Majdnem kezdettől, de így is NAGYSZERŰ .Sok-Sok SZERETETTEL:Erzsi Kanadából

tovább

Statisztikák
- 2008.06.03.

tracker
jelenlévő látogatók

2008. március 2-től Ezoterika-filozófia

2008.01.11-től-Magán oldalak
Webtop
2008.1.20-tól-Egészség
LINKTAR.HU
2008.1.22-től-Természet

2008.01.11-től-Egészség, életmód

Természet az otthonunkbanSzélcsengők és kristályok

A szélcsengők kitűnő pozitív eszközök. Segítenek a kedvező energiák kialakításában, vagy a balszerencse leküzdésében. Néhány alapszabályt azonban be kell tartani. A terület eleme szerint kell a szélcsengőket alkalmazni.

Olvasd tovább>>>


Hegyikristály

Sokan nem is gondolnák, hogy az ásványok gyógyítanak, energiával töltenek fel.

Ismerkedj meg a hegyikristállyal!

Olvasd tovább>>>
Tiszta levegő, gyönyörű látvány!

Ki ne szeretne tiszta levegőjű otthonban élni? Ki ne szeretné maga körül megszüntetni az elektroszmogot?

Nos, a sólámpák segítenek ebben!

Olvasd el, mi mindenben lehetnek a segítségedre>>>Feng-shui az asztalon

Nem számít, mi a foglalkozásunk és hogy milyen munkahelyi feszültségeken megyünk keresztül. Ha a következő Feng Shui tanácsokat megfogadjuk, energiaszintünk emelkedik, és még karrierünk fellendítésében is segítségünkre lehet.

Olvasd tovább>>>Téli szívmelengetők: 19 tárgy otthonra

Színtelennek, szürkének látod a világot? Borús és zord a hangulatod? Pedig létezik az a recept, amivel testedet-lelkedet melegítheted.

Olvasd tovább>>>Az otthonod megmutatja a jövődet!

Ez nem valami hókuszpókusz vagy babona. Még hinni sem kell benne. Ahogy az embernek nem kell hinnie abban, hogy ha megeszik egy normális adag ételt, jól lakik, vagy abban, hogy ha eldob egy követ, az egyszer csak leesik, mert ez egyszerűen így működik. A saját szándékunkkal, szenvedélyünkkel, gondolatainkkal (azaz rezgéseinkkel) átitatott tárgyak a környezet többi elemével harmóniában olyan rezgést küldenek az univerzumba, ami hasonló hullámhosszú eseményeket fog bevonzani. Szó szerint odahozza neked a jövőd. Ügyelj hát rá, mivel veszed körül magad.

Olvasd tovább>>>A színek hatása és az alkalmazásuk a lakberendezésben

Az otthonunkban alkalmazott színek kiválasztásánál, a lakberendezési stílus meghatározásánál, a lakás adottságainak (tájolás, ablakok és helyiségek méretei) figyelembevételén kívül nagyon fontos az egyéniségünk és ízlésvilágunk meghatározása is. Ehhez még szükséges tudnivaló az is, hogy az egyes színek milyen élettani és pszichés hatással hatnak ránk.

Olvasd tovább>>>Feng Shui és a színek

A Feng Shui elsősorban a bágua területek megerősítéséhez használja a színeket. A sokféle szín egyensúlyba hozza a csít. A színek kiválasztásánál a végtelen sok árnyalatból válasszuk a nekünk tetsző árnyalatot

Olvasd tovább>>>Hétszín virág otthonunkban és kertünkben!

Ahogy a mesében is szerepel mi is megalkottuk saját hétszín virágunkat, vagyis hét különböző színű virágot ajánlunk őszre.

Ugye emlékszünk még a mesére, amikor is Annuska a kislány eltéved és egy néni kertjéből egy hétszín virágot ajándékozz neki, ami segít hazatalálni. Nos, mi is megalkottuk a hétszín virágot, vagyis hét színű virágokat, amelyeket ősszel dekorációként használhatunk fel otthonunkba.

Olvasd tovább>>>Fűszernövények a konyhában

A fűszernövények otthoni termesztése nem igényel különösebb tudást, mindössze pár alapvető szabályt kell betartani. Mindezért cserébe különleges aromát csempészhet az olykor kevésbé ízes, esetleg jellegtelen ételeibe, ínycsiklandozó illatot és kellemes színt biztosíthat az ennivalónak. Ugyanakkor feldobhatja lakását és életet csempészhet konyhájába.

A folytatáshoz kattints ide>>>Segítőnk a fény – Feng shui gyógymódokA feng shuiban az egyik legszebb dolog a segítő erők meghívása az egyes törekvési területekre. Sorozatunkban néhány ilyen gyógymóddal foglalkozunk részletesebben. A fény életünk legmeghatározóbb része. Fény - napfény - nélkül nincs élet.

A cikkhez kattints tovább>>>Szobai szökőkutak

A víz jelenléte a szobában megnyugtatóan hat az emberre, legyen szó egy kis dézsatóról, akváriumról, vagy szobai szökőkútról. Utóbbi előnye, hogy az állandóan forgatott víz jobban párolog, előnyös mikroklímát teremtve főleg télen, a fűtés miatt száraz levegőjű szobában.
Hunyjuk be szemünket, képzeljük el, hogy egy tisztáson, csobogó patak partján ülünk, kellemes illatokat lélegzünk be. Hallgatjuk, ahogy a víz kavicsokat görget, köveken bukdácsol.

Az olvasáshoz kattints tovább>>>A kövek gyógyító ereje

Már 5000 évvel ezelőtt is foglalkoztak kövekkel történő gyógyítással. Minden szervünknek megvan a sajátos rezgése, amellyel energiát bocsát ki. Ezen láthatatlan rezgések, továbbá a gondolkozásmódunkból adódó energiák összességéből alakul ki a testünket körülvevő energiamező.

Ha valamely szervünk nem megfelelően működik, akkor a rezgése megváltozik, így módosítva az energiamezőnket is. Az ásványnak is megvan a maga rezgése, amely rezgésszám meghatározza, hogy melyik testrészünkre lehet pozitív hatással.

A teljes cikkhez kattints ide>>>Készíts örökzöld minikertet!

Minden az arányokon és a fantáziánkon múlik. Mohapárnák és kövirózsák csinos összeültetése szép, dombos-lankás, szelíd tájat idézhet elénk. Akkor nyerik el igazi szépségüket, amikor az első fagyos napokon belepi őket a zúzmara.

A cikkhez kattints ide>>>A növények rejtett energiái

A Feng shui szerint a növények egy-egy jelentősebb tulajdonságuk miatt erősítik egyik vagy másik elemet. Ennek értelmében minden elemhez ( Föld, Víz… ) hozzá van rendelve néhány növény.


Ezek az elemek szolgálnak az adott elemhez tartozó terület aktivizálására. A növények belső energiamezeje az, ami az adott terület energiájára hatással van. ( A növények energiamezejét radiesztéziás módszerekkel térképezték fel.)

A folytatáshoz kattints ide>>>Hogyan neveljünk otthon orchideát?

Az orchideák tartásától sokan tartanak, mivel különleges, egzotikus dísznövényekről van szó. Ám egy kis odafigyeléssel és megfelelő gondozással mi magunk is tarthatunk lakásunkban ilyen ezekből a csodálatos növényekből.

Kattints tovább>>>Úszómécsesek - 6 üde nyári dekoráció

Nyári asztalunk dísze többnyire a vágott virág. Csokorba kötve díszeleg az asztalon, estefelé pedig meggyújtunk néhány mécsest a hangulat kedvéért. Ha azonban a kettőt kombináljuk, sokkal izgalmasabb asztaldíszt is kaphatunk.

A folytatását itt találod>>>Különleges szobanövény, a kancsóka

Az embereket a nyári időszakban eléggé irritálja a szobába bekószáló rovarok jelenléte. Amikor a kancsókát meglátja valaki, először rácsodálkozik, aztán a neve hallatán felcsillan a szeme: valóban megfogja a szúnyogokat a szobában?

A folytatáshoz kattints tovább>>>A Feng Shuiról

A Feng Shui nem lakberendezés!

Egy tanulságos cikk - az olvasásához kattints ide>>>Kilenc Ház az életünk

Szél és víz – ősi kínai tudomány. Arra tanít, miképpen élhetünk harmóniában a természettel és környezetünkkel. Zaklatott világunkban nagy hasznát vehetjük ennek a tudásnak.

A folytatáshoz kattints tovább>>>
A világon nem a tudomány, a szeretet művel csodákat.

Honlapkészítés